حسادت به فرزند

مشاوره روانشناسي ذهن نو

حسادت به فرزند به معنای داشتن احساس حسادت، غم و ناراحتی نسبت به فرزند خود است. این احساس ممکن است به دلیل ناراضی بودن از وضعیت خود، احساس عدم توانایی، حسادت‌ به همسر، بی توجهی از همسر، احساس کمبود و عدم رضایت از زندگی شخصی باشد. این احساس معمولا منجر به رفتار های منفی مانند بی‌ توجهی، تحقیر، تبعیض یا حتی خشونت نسبت به فرزندان دیگر می‌شود. اهمیت دادن به هر یک از فرزندان و پذیرش تفاوت‌های آن‌ ها می‌تواند کمک کننده در جلوگیری از این حسادت باشد.

منبع: حسادت به فرزند

برای دریافت مشاوره در زمینه حسادت‌ پدر به پسر می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

حسادت به فرزند را چطور تشخیص بدیم؟

 

برخی از خانم ها و آقایان به دلیل توجه همسر به فرزند، به آنها‌حسادت می‌کنند. این حسادت در زمینه های مختلفی قرار دارد و همچنین به عوامل متفاوت بستگی دارد. حسادت زن و شوهر به فرزند تازه به دنیا آمده؛ موجب نارضایتی از زندگی می‌شود. از حسادت های زن و شوهر می‌توان به بی توجهی های زن و مرد به یکدیگر اشاره کرد. این موضوع در اغلب خانواده هایی که مسئولیت های را دسته بندی نمی‌کنند بیشتر رخ می‌دهد.

با تولد فرزند معمولا این اتفاق رخ می‌دهد. اما برای اینکه زندگی روند بهتری داشته باشد و درصد رضایت از زندگی نیز افزایش یابد؛ باید مسئولیت ها را تقسیم کرد و به شیوه یکسانی زن و شوهر به زندگی رسیدگی کنند. اگر در این مرحله با مشکل روبرو هستید؛ حتما از روانشناس راهنمایی بگیرید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

 

علت حسادت به فرزند (حسادت پدر به پسر)

حسادت به فرزند دلایل مختلفی دارد. این حسادت در زمینه های مختلفی قرار دارد که برای رفع آن ابتدا باید دلایل را بررسی کرد. در این بخش مقاله به این عوامل اشاره کرده ایم.

???? رقابت با فرزند

از دلایل حسادت به فرزند می‌توان به رقابت اشاره کرد. در برخی خانواده‌ ها، رقابت بین فرزندان برای جذب توجه و عشق والدین ممکن است منجر به حسادت شود. والدین ممکن است تمایل داشته باشند که فرزندان خود را با یکدیگر مقایسه کنند و این موجب حسادت و رقابت بین فرزندان می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه حسادت در کودک کلیک کنید.

???? عوامل اجتماعی و فرهنگی

یکی از دلایل حسادت به فرزند، عوامل اجتماعی و فرهنگی است. بعضی از فرهنگ‌ها و جوامع ممکن است حسادت‌ به فرزند را به عنوان یک رفتار قابل قبول یا طبیعی در نظر بگیرند. در این صورت، والدین ممکن است بر اساس انتظارات فرهنگی و اجتماعی، حسادت نسبت به یک فرزند را تجربه کنند.

???? عوامل شخصی | حسادت به فرزند

عوامل شخصی از دیگر دلایل حسادت به فرزند است. عوامل شخصی مانند نارضایتی از خود، ناتوانی در مواجهه با چالش‌ های زندگی، عدم توانایی در برقراری ارتباط صحیح با فرزندان، نارضایتی از زندگی شخصی و … از دیگر عوامل حسادت می‌باشد. 

???? فشار اجتماعی

یکی از دلایل حسادت به فرزند، فشار اجتماعی است. برخی افراد ممکن است به دلیل فشار های اجتماعی و انتظارات خانواده یا جامعه، حس کنند که فرزندان دیگر موفق‌ تر یا خوشبخت‌ تر هستند. این موضوع باعث حسادت آن‌ها نسبت به فرزند خود می‌شود. 

???? حسادت به فرزند عوامل روانی

یکی دیگر از دلایل حسادت به فرزند، عوامل روانی است. برخی افراد ممکن است به دلیل مشکلات روانی، افسردگی، اضطراب و ناراحتی‌ های دیگر حسادت نسبت به فرزندان خود تجربه کنند. این افراد شاید به دلیل ناتوانی در مواجهه با وضعیت خود، به جای تقدیر و پذیرش، حسادت را تجربه کنند.

چطور با حسادت پدرم برخورد کنم؟

 

حسادت به فرزند از مسائل مهمی است که در خیلی از خانواده ها وجود دارد. اما این حسادت اگر کنترل نشود، ضربه ها و پیامدهای بسیار زیادی به همراه دارد. بنابراین برای کاهش حسادت ‌به فرزند باید از برخی راهکار ها استفاده کنید. در این بخش مقاله به روش های کاهش حسادت ‌به فرزند اشاره کرده ایم.

برای آشنایی با راه های حل اختلاف با پدر و مادر کلیک کنید.

???? صبور باشید

برای کاهش حسادت پدر به پسر، صبر داشته باشید. رشد و پرورش فرزند نیازمند توجه است. بنابراین تا زمانی که فرزند شما تا درجه ای از رشد برسد، می‌توانید صبر پیشه کنید تا فرزندتان نیازهای رشدی اش برآورده شود و دوباره توجه همسر به شما باز گردد. به عنوان فرزند نیز می‌توانید به والد خود توجه کرده تا او حساسیت کمتری پیدا کند.

???? مسئولیت ها را تقسیم کنید به جای حسادت به فرزند

برای اینکه از میزان حسادت پدر به پسر کاسته شود، باید مسئولیت های خود را تقسیم کنید. در واقع برای اینکه بتوانید رضایت از زندگی را افزایش دهید، باید مسئولیت ها را تقسیم کنید. مثلا کارهای خانه را مرد انجام دهد و آشپزی با زن باشد. با این روش می‌توانید به همسرتان کمک کنید تا علاوه بر اینکه به فرزند کمک می‌کند، به شما نیز توجه کند.

???? با همسر خود صحبت کنید

برای کاهش حسادت به فرزند، بهتر است با همسر خود صحبت کنید. صحبت با همسر به شما کمک می‌کند تا در جهت مناسبی از زندگی قرار بگیرید. به او بگویید که فرزندتان نیاز به توجه و پرورش دارد. او را متقاعد کنید که برای تربیت فرزند زمان لازم است و هر دو شما باید این مسئولیت را گردن بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مادرم بهم حسودی می‌کنه کلیک کنید.

???? در  زمینه حسادت به فرزند از روانشناس کمک بگیرید

یکی از روش های کاهش حسادت به فرزند، دریافت کمک از روانشناس است. برای اینکه از میزان این حسادت کم کنید، روانشناس به شما کمک می‌کند تا برای کاهش این موضوع از راهکارهای مناسب استفاده کنید.

کلام آخر

در این مقاله درباره حسادت به فرزند صحبت کرده ایم. بسیاری از خانم ها و آقایان به دلایل مختلفی به فرزندان خود حسادت می‌کنند. اما از پیامد های این موضوع بی اطلاع اند. به همین جهت توصیه می‌کنیم که از روانشناس برای جلوگیری از آسیب ها کمک بگیرید. مشاوره به شما کمک می‌کند که دلایل را ریشه یابی کنید، سپس بر اساس همین موضوع راهکار به شما ارائه می‌شود. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه حسادت پدر به پسر می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.