آرشیو دی ماه 1403

مشاوره روانشناسي ذهن نو

قرص ریسپریدون از جمله داروهای اعصاب و روان است که برای طیف وسیعی از اختلالات از جمله اسکیزوفرنی، دوقطبی و اوتیسم در کودکان تجویز می‌شود که با ایجاد تعادل شیمیایی در مغز اثرات نامطلوب بیماری را کاهش می‌دهد. ریسپریدون مانند همه داروهای اعصاب و روان دارای عوارض جدی و خطرناکی بوده که در صورت مشاهده لازم است هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید. در کنار این مسئله از هرگونه تغییر میزان دوز دارو باید بپرهیزید چراکه برای نوع بیماری و شدت آن می‌تواند این موضوع متفاوت باشد. همچنین اگر دارویی مصرف می‌کنید حتما باید آن را به پزشک اطلاع دهید چراکه تداخلات دارویی می‌تواند مشکلاتی را برای شما به وجود آورد. در ادامه به بررسی هر آنچه که درباره داروی ریسپریدون باید بدانید خواهیم پرداخت.

فهرست مطالب

 

  • قرص ریسپریدون چیست
  • موارد مصرف قرص ریسپریدون
    • بیماران اسکیزوفرنی
    • بیماران دوقطبی
    • کودکان مبتلا به اوتیسم
  • مکانیسم اثر
  • میزان و نحوه مصرف ریسپریدون
    • بیماران اسکیزوفرنی
    • بیماران مانیک یا اختلال دو قطبی
    • بیماری اوتیسم
  • قطع مصرف ریسپریدون
  • در صورت فراموش کردن یک دوز باید چه کرد؟
  • تفاوت قرص ریسپریدون یک و دو در چیست؟
  • عوارض جانبی قرص ریسپریدون
    • عوارض معمول قرص ریسپریدون
    • عوارض جدی ناشی از قرص ریسپریدون
  • تداخلات دارویی که با قرص ریسپریدون ایجاد می‌شوند
  • مصرف بیش از حد قرص ریسپریدون چه عواقبی دارد
  • موارد منع مصرف و افرادی که بهتر است از این دارو استفاده نکنند
  • موارد احتیاط مصرف قرص ریسپریدون
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه داروها و قرص ریسپریدون می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

قرص ریسپریدون چیست

ریسپریدون (Risperidone) که با نام تجاری ریسپردال (Risperdal) نیز در بازار موجود است یک داروی اعصاب و روان قوی است. این دارو در گروه داروهای آنتی سایکوتیک قرار داشته و با تاثیرگذاری بر روی میزان ترشح مواد شیمیایی در مغز، باعث کاهش علائم بیماری می‌شود. ریسپریدون به صورت قرص خوراکی، محلول و همچنین تزریقی در بازار موجود است. البته تزریق این دارو صرفا زیر نظر متخصصین اعصاب امکان پذیر است و نسبت به مصرف خوراکی اثربخشی سریع تری دارد. اگرچه اثربخشی ریسپریدون به طور کلی کمتر از سایر داروهای آنتی سایکوتیک است، اما به دلیل عوارض جانبی کمتری که ایجاد می‌کند، مورد استقبال قرار می‌گیرد.

موارد مصرف قرص ریسپریدون

اگرچه ممکن است در وسواس‌های فکری شدید و یا اختلالات افسردگی و اضطرابی حاد یا مقاوم به درمان نیز، از ریسپریدون استفاده شود، با این حال تجویز آن برای سه گروه از افراد شایع‌تر است.

بیماران اسکیزوفرنی

این بیماری باعث بروز تغییراتی در افکار و ادراکات فرد شده و می‌تواند توهم یا هذیان را به دنبال داشته باشد. نشانه‌های منفی اسکیزوفرنی، نسبت به توهم و هذیان دوام بیشتری داشته و مشکلات بسیاری را برای زندگی روزمره فرد ایجاد می‌کنند. نشانه‌های منفی به معنای فقدان عواطف و انگیزه‌هایی است که یک فرد سالم می‌بایست داشته باشد. برای مثال ضعف رسیدگی به بهداشت فردی، نبود علاقه به صحبت کردن و حضور در جمع، لذت نبردن از مسائل، در گروه نشانه‌های منفی قرار می‌گیرند. برای آشنایی با راه های درمان اسکیزوفرنی کلیک نمایید.

بیماران دوقطبی

اختلال دو قطبی به شرایطی گفته می‌شود که خلق فرد میان شادی بیش از حد و احساس انرژی زیاد تا افسردگی‌های شدید در نوسان است. ریسپریدون ممکن است به تنهایی و یا همراه با قرص لیتیوم برای این بیماران تجویز شود. برای اطلاع از راه های درمان دوقطبی کلیک نمایید.

کودکان مبتلا به اوتیسم

اختلال اوتیسم یک بیماری مادرزادی است که نشانه‌هایی از قبیل بی میلی به ارتباط برقرار کردن با دیگران، صحبت نکردن، حساسیت به تغییر شرایط را در فرد ایجاد می‌کند. با توجه به اینکه حملات عصبی در اوتیسم می‌تواند باعث آسیب رساندن به دیگران یا خود فرد باشد، این دارو برای کاهش حساسیت و حمله‌های عصبی تجویز شده و تاثیر بالایی دارد.

مکانیسم اثر

به طور کلی بیماری‌های اعصاب و روان، به این خاطر ایجاد می‌شوند که تعادل مواد شیمیایی موجود در مغز به هم ریخته است. این مواد ممکن است بیش از حد یا کمتر از حد مورد نیاز برای بدن، ترشح شوند. داروهای اعصاب سعی می‌کنند تا با بازگرداندن این وضعیت به حالت طبیعی، اثرات نامطلوب بیماری را کاهش دهند. ریسپریدون با تاثیر بر روی برخی از این مواد شیمیایی مانند سروتونین و دوپامین، باعث کاهش علائم بیماری در فرد می‌شود.

میزان و نحوه مصرف ریسپریدون

با توجه به نوع بیماری، شدت و شرایط فردی شما، پزشک دستوری متناسب با بیماری برای مصرف این دارو تجویز خواهد کرد. با این حال به طور معمول مقدار مصرف این دارو، به صورت زیر است. برای آشنایی بیشتر با انواع داروهای اعصاب و روان کلیک نمایید.

بیماران اسکیزوفرنی

مصرف ریسپریدون برای بیماران بزرگسال 18 تا 64 سال، مبتلا به اسکیزوفرنی با مقدار  یک تا دو میلی گرم در روز شروع می‌شود. این مقدار می‌تواند به صورت یک جا و یا در دو نوبت صبح و شب مصرف شود. اگر پزشک تصمیم داشته باشد که مصرف روزانه دارو را افزایش دهد، هر 24 ساعت، حدود یک میلی گرم به میزان مصرفی داروی شما اضافه خواهد شد تا نهایتا به میزان مصرفی چهار تا شش میلی گرم در روز برسید.

در صورتی که دارو به صورت تزریقی استفاده می‌شود، به فواصل 4 هفته‌ای (ماهی یکبار) مقدار 25 میلی گرم از دارو، برای فرد تزریق می‌شود. اگر همراه با تزریق عضلانی از قرص ریسپریدون نیز استفاده می‌شود، تا سه هفته بعد از اولین تزریق، مصرف قرص خوراکی را ادامه داده و سپس قطع کنید.

برای افراد کمتر از 18 سال، این دارو به صورت مصرف روزانه 0/5 میلی گرم شروع شده و می‌تواند تا مقدار 6 میلی گرم در روز افزایش پیدا کند.

بیماران مانیک یا اختلال دو قطبی

بزرگسالان بین 18 تا 64 ساله، می‌بایست به طور میانگین، 1 تا 2 میلی گرم از دارو را روزانه مصرف کنند. ممکن است به تشخیص پزشک این مقدار تا نهایتا 6 میلی گرم در روز افزایش پیدا کند.

مقدار مصرف برای شروع درمان در کودکان، 0/5 تا 1 میلی گرم در روز است و ممکن است بسته به نظر پزشک، این مقدار روزانه 1 میلی گرم افزایش پیدا کند. حداکثر دوز مصرفی دارو در کودکان مبتلا به اختلال دوقطبی 6 میلی گرم روزانه است.

بیماری اوتیسم

برای کودکان بالای 5 سال، باید با مقدار مصرفی 0/5 میلی گرم، درمان را شروع کرد. در صورتی که قصد افزایش دوز مصرفی وجود داشته باشد، بعد از 4 روز، مقدار مصرف به 1 میلی گرم در روز افزایش پیدا می‌کند. اگر پزشک تشخیص دهد که این مقدار می‌بایست افزایش پیدا کند، بعد از دو هفته مصرف، مقدار دارو مجددا افزایش پیدا می‌کند.

قطع مصرف ریسپریدون

فراموش نکنید که قطع مصرف قرص ریسپریدون اصلا نباید به صورت ناگهانی و خودسرانه باشد. در این مورد حتما با متخصص مشورت کنید تا در ابتدا دوز این دارو را به مرور کم کرده و سپس آن را قطع کند. 

در صورت فراموش کردن یک دوز باید چه کرد؟

اگر در یک نوبت مصرف این دارو را فراموش کردید؛ از نوبت بعدی مصرف آن را از سر بگیرید. اصلا نیازی نیست تا در نوبت بعدی دوبرابر دوز همیشگی مصرف نمایید. 

تفاوت قرص ریسپریدون یک و دو در چیست؟

دو نوع ریسپریدون یک و دو در بازار موجود است که بسته به وزن دارو با یکدیگر تفاوت دارند. متخصص با توجه به شدت بیماری و شرایط این بیمار نوع دارو و دوز آن را تعیین می‌کند. 

عوارض جانبی قرص ریسپریدون

ریسپریدون در کنار تاثیرات مثبتی که بر کاهش علائم بیماری‌ها دارد، می‌تواند باعث بروز آسیب‌های مختلفی نیز بشود. برخی از این آسیب‌ها معمول تر و کم خطرتر و برخی دیگر جدی‌تر هستند.

عوارض معمول قرص ریسپریدون

  1. گرفتگی بینی، عفونت دستگاه تنفسی فوقانی، التهاب بینی و گلو
  2. خشکی دهان
  3. راش‌های پوستی
  4. احساس درد یا ناراحتی در شکم
  5. تاری دید
  6. سرگیجه
  7. مشکلات مربوط به خواب و احساس خستگی
  8. ایجاد مشکلاتی در حرکت غیر ارادی اعضای بدن (می‌تواند به صورت لرزش، پارکینسون و یا انقباضات عضلانی باشد)

عوارض جدی ناشی از قرص ریسپریدون

1. مرگ به علت عفونت یا سکته در سالمندان مبتلا به دمانس

2. تخریب سلول‌های عصبی، با نشانه‌هایی نظیر تب بالا، تعریق بیش از حد، سفت شدن عضلات، تغییر در تنفس، ضربان قلب و فشار خون و یا بروز مشکلات کلیوی

3. بالا رفتن قند خون، با نشانه‌هایی نظیر احساس تشنگی بیش از حد یا گرسنگی مداوم، تکرر ادرار، حالت تهوع، احساس خستگی و یا احساس سردرگمی و گیجی

4. بالارفتن سطح کلسترول و سایر چربی‌های مضر خون

5. کاهش تعداد گلبول‌های سفید خون که با نشانه‌هایی نظیر تب یا عفونت مشخص می‌شود

6. نقص در تفکر، قضاوت و حرکت اندام‌های بدن

7. افت فشار وضعیتی که موجب احساس سرگیجه و تاری دید و یا غش می‌شود

8. تشنج و مشکل در بلع

برای اطلاع بیشتر در زمینه دارو و درمان کلیک کنید.

تداخلات دارویی که با قرص ریسپریدون ایجاد می‌شوند

تداخل دارویی به این معناست که مصرف دو داروی مختلف، باعث شود یکی از آن‌ها و یا هردو تاثیرگذاری خود را از دست بدهند و یا به میزانی که باید، نتوانند اثرگذار باشند. برای جلوگیری از این مسئله پزشک باید در جریان کلیه داروها حتی مکمل‌ها و ویتامین‌هایی که مصرف می‌کنید، باشد.

وجود تداخلات دارویی می‌تواند عوارض جانبی ناشی از ریسپریدون را تشدید کند. گروهی از داروهایی که این تداخلات را ایجاد می‌کنند شامل موارد زیر هستند.

  • داروهای ضد اضطرابی نظیر آلپرازولام و یا کلونازپام
  • داروهایی که برای رفع گرفتگی عضلات مصرف می‌شوند مانند متاکاربامول و یا باکلوفن
  • مسکن‌های قوی مانند ترامادول یا مورفین
  • داروهای ضد حساسیت مانند هیدروکورتیزون
  • داروهای خواب آور نظیر زولپیدم و زالپلون

مصرف بیش از حد قرص ریسپریدون چه عواقبی دارد

مصرف بیش از حد این دارو، مانند هر ماده شیمیای دیگر، منجر به مسمومیت می‌شود. علائمی نظیر خواب آلودگی، احساس سبکی در سر، احساس ضعف و همچنین بالا رفتن ضربان قلب، از علائم مسمومیت با ریسپریدون است.

موارد منع مصرف و افرادی که بهتر است از این دارو استفاده نکنند

 

برخی از افراد بیشتر در مقابل مصرف این قرص آسیب پذیر هستند. از طرفی در صورت داشتن برخی از شرایط نباید از این دارو استفاده نمود. در این قسمت به برخی از این موارد اشاره کرده ایم.

????بیماری های قلبی

????سابقه سکته یا حمله قلبی

????مبتلا شدن به دیابت

????کم شدن گلبول های سفید در خون

????سابقه داشتن بیماری های کبدی و کلیوی

????سابقه تشنج

????ابتلا به سرطان پستان

????اختلال در بلع

????ابتلا به بیماری پارکینسون

????ابتلا به به بیماری فنیل کتونوری

موارد احتیاط مصرف قرص ریسپریدون

برای استفاده از این دارو، پیش از شروع مصرف، باید مواردی را رعایت نمایید. برخی از آنها، شامل موارد زیر هستند.

  • اگر به این دارو یا هر داروی دیگری حساسیت دارید؛ حتما متخصص را از این موضوع مطلع کنید.
  • افرادی مسنی که مبتلا به زوال عقل هستند؛ به هیچ عنوان نباید از این دارو استفاده نمایند.
  • در سه ماهه پایانی بارداری، مصرف این دارو ممنوع بوده و باعث گیجی، سفت شدن عضلات و بروز علائم ترک در افراد می‌شود.
  • اگر در حین مصرف این دارو باردار شدید؛ برای قطع کردن آن حتما با متخصص مشورت کنید.

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید قرص ریسپریدون برای طیف وسیعی از اختلالات مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما از طرفی پیامدهای زیادی داشته و نمی‌توان به صورت خودسرانه از آن استفاده نمود. به همین دلیل بهتر است افراد در صورت ابتلا به هریک از بیماری های گفته شده در ابتدا با متخصص مشورت کرده و در مرحله بعدی حتما از ترکیبی از دارودرمانی و روش های روانشناختی استفاده نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه داروها و قرص ریسپریدون می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

اگر یک دوز از این دارو را فراموش کنیم، چه باید کرد؟

در صورتی که به یاد آوردید که یک دوز را فراموش کرده‌اید اگر زمان مصرف نوبت بعدی دارو نزدیک است، دوز فراموش شده را مصرف نکنید. توجه داشته باشید که برای جبران دوز فراموش شده، در دوز بعدی داروی اضافه تری استفاده نشود.

 

منبع: قرص ریسپریدون

والدین سمی به پدر و مادری گفته می‌شود که اغلب روابط خوب و صمیمانه‌ای با فرزندان خود نداشته و نمی‌توانند به گونه موثر و فعالی با کودکان خود در ارتباط باشند و به جای این که در کنار آن‌ها قرار گیرند، معمولا در مقابل فرزندان خود ظاهر شده و حمایت و پشتیبانی از خود بروز نمی‌دهند. این گونه والدین با ویژگی‌هایی که دارند به صورت مستقیم در رشد و تربیت فرزندان خود تاثیر منفی می‌گذارند. در ادامه با ویژگی های والدین سمی آشنا می‌شوید. در صورت بروز هر گونه مشکل با کودک خود پیشنهاد می‌شود مشاوره کودک دریافت نمایید.

فهرست مطالب

 

  • والدین سمی
  • ویژگی های والدین سمی که باید از آن ها دوری کنید
    • خودخواهی افراطی
    • نشان دادن واکنش های شدید رفتاری 
    • اعمال کنترل شدید بر زندگی فرزندان
    • عیب جویی و سرزنش گری
    • زیر پا گذاشتن حد و مرزهای شخصی
    • سایر نشانه های والدین سمی
  • علت اینکه برخی از والدین سمی هستند؟
  • پیامدهای ناشی از داشتن والدین سمی
  • چطور باید با والدین سمی خود برخورد کنیم؟
  • آیا خود والدین قبول دارند که سمی هستند؟
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه والدین سمی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی مشاوره ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

والدین سمی

تعاریف متعددی از والدین سمی ارائه شده است، اما به طور کلی یک سری مشخصه‌ها و ویژگی‌هایی وجود دارد که در تمامی این والدین مشترک‌اند و حداقل یک یا چند مورد از آن‌ها قابل مشاهده است. به طور مثال والدینی که بیش از حد متکبر و خویشتن محورند، والدین با مشکلات روانی و اختلالات شخصیتی، عدم تکامل شناختی و احساسی، اعتیاد به مواد مخدر و الکل یا والدین سواستفاده کننده در این دسته قرار می‌گیرند. برای آشنایی با عوارض و پیامدهای اعتیاد مادر کلیک کنید.

این والدین می‌توانند کودکان خود را به میزان زیادی هم از نظر فیزیکی و هم روانی مورد آزار و بی‌رحمی قرار دهند و رفتارهای ناپسندی با آن‌ها داشته باشند. گاهی این کودکان چنان تحت ظلم و اذیت های این والدین قرار می‌گیرند که این رفتارها را طبیعی پنداشته و تصور می‌کنند که سایر والدین هم همین رفتار را با کودکان خود دارند. برای این که والدین بتوانند یک رابطه دو طرفه و سازنده با کودکان خود داشته باشند و بتوانند آن‌ها را به نحو صحیح تربیت کرده و به تعالی و کمال در رشد برسانند، لازم است نشانه‌هایی که حاکی از رفتارهای سمی والدین است را شناخته و از آن‌ها دوری کنند که در ادامه به بررسی این ویژگی‌های مخرب می‌پردازیم:

ویژگی های والدین سمی که باید از آن ها دوری کنید

 

اگر هر یک از ویژگی‌های زیر را در خود احساس می‌کنید در واقع شما در دسته والدین سمی قرار دارید و باید تمام تلاش خود را برای دوری از این خصوصیات رفتاری به کار ببندید.

خودخواهی افراطی

طبق مشاهدات بیشتر والدین سمی معمولا خودخواه و از خود راضی بوده و عموما توجه بیشتری به خود و متعلقات زندگی‌شان دارند و فرزند برای آن‌ها اغلب جز اولویت‌های اصلی و مهم زندگی نیست. برای آن‌ها مهم نیست که کارها و اعمالی که انجام می دهند چه اثراتی بر زندگی سایرین و به خصوص فرزندان‌شان دارد و فکر خود را منحصرا بر موضوعاتی که مربوط به خودشان است متمرکز می‌کنند.

برای چنین افرادی، همدلی کردن و درک موقعیت دیگران کار دشوار بوده که اغلب از آن امتناع می‌کنند و اهمیتی برای افکار و احساسات سایر افراد قائل نیستند. به همین دلیل آن‌ها از درک نیازها و ملزومات جسمی و عاطفی فرزند خود مطلع نبوده و اقدامی هم در جهت برقراری ارتباط موثر و صمیمانه با آن‌ها نمی‌کنند. این کودکان اغلب خود را در دنیایی تنها و بدون پشتیبان می‌یابند و احتمال این که به درجاتی از افسردگی و اختلال در تکامل شخصیتی دچار شوند افزایش می‌یابد. برای آشنایی با ویژگی‌ها و آثار والدین خودشیفته کلیک کنید.

نشان دادن واکنش های شدید رفتاری 

والدین سمی ممکن است از نظر احساسی و عاطفی بسیار حساس و متزلزل بوده و حتی نسبت به کوچک‌ترین اتفاقات و تغییرات، واکنش‌های شدید و خارج از کنترل نشان دهند. کنترل عواطف، هیجانات و احساسات شخصی برای این والدین امری دشوار بوده و با بروز این احساسات درونی خود به اطرافیان، می‌توانند کودکان خود را هم تحت تاثیر قرار دهند؛ بدون این که توجهی به اثرات مخرب و زیان بار رفتار خود داشته باشند.

پیش بینی حرکات و رفتارها در این والدین ممکن نبوده و نمی‌توان گفت که مثلا هنگام خندیدن و خوشحالی، آیا واقعا احساس خوبی دارند یا نه، یا حتی ممکن است به فاصله کوتاهی بعد از آن، پرخاشگری و عصبانیت از خود نشان داده و این تخلیه ناگهانی احساسات نوسانی و دمدمی خود را بر روی کودکان خود اعمال کنند و به گونه‌ای مشکل خود را به آن ها ربط دهند تا آنان را مقصر بدانند. برای جلوگیری از پرخاشگری والدین کلیک کنید.

اعمال کنترل شدید بر زندگی فرزندان

کنترل و زیر نظرداشتن زندگی فرزندان و نظارت بر اعمال و روابط و رفت و آمدهای آن‌ها به عنوان پدر یا مادر امری است که در اکثر خانواده‌هایی که تربیت صحیح فرزندان و قرار گرفتن آن‌ها در مسیر درست رشد و تعالی اهمیت دارد دیده می‌شود؛ اما گاهی این نظارت و کنترل از حالت عادی و معمول خود خارج شده و به شکل افراطی در می‌آید؛ به طوری که والدین به یک نگهبانی که زندانیان خود را تحت نظر دارد تبدیل شده و به دنبال آن، کودکان را تحت فشار و محدودیت‌های زیادی قرار می‌دهند.

این والدین اغلب به فرزندان خود در مورد کوچک‌ترین و بدیهی‌ترین کارها هم امر و نهی کرده و به گونه‌ای وسواسی، می‌خواهند که فرزندانشان را مطابق الگوی سرسختانه و غیراصولی خود تربیت کنند. این کودکان معمولا تحت استرس و فشار زیادی بوده و گاهی از حقوق و نیازهای اصلی و مسلم خود در زندگی هم محروم خواهند ماند. برای آشنایی با راه‌های جلوگیری و عوارض والدین کنترل گر کلیک کنید.

عیب جویی و سرزنش گری

والدین سمی در هر کاری که کودک آن‌ها انجام دهد عیب و ایرادی یافته و آن را وسیله‌ای برای سرزنش کردن و سرکوفت زدن به کودک خود قرار می‌دهند. آن‌ها ممکن است با مقایسه فرزند خود با دیگران و متذکر شدن نکات منفی و نقایص آن‌ها به طور دائم و یادآوری ممتد آن‌ها، سعی در تحقیر و کوچک جلوه دادن قابلیت‌ها و شخصیت فرزند خود داشته باشند و از این طریق باعث بروز اختلال در فرایند رشد و تکامل و شکوفایی شخصیتی آنان شوند.

چنین کودکانی اغلب از اعتماد به نفس و خودباوری کافی برخوردار نبوده و در فعالیت‌های اجتماعی و یا هنگام حضور در محیط‌های عمومی نمی‌توانند به خوبی کودکان دیگر عمل کرده و ارتباطات موثر و پایداری با سایر کودکان و افراد جامعه برقرار کنند.

زیر پا گذاشتن حد و مرزهای شخصی

بیشتر والدین سمی خود را مجاز به دخالت و تصمیم گیری در مورد جنبه‌های مختلف زندگی فرزندان خود می‌دانند و هیچ گونه حدود و حریم شخصی برای آن‌ها قائل نیستند. حتی وقتی همین فرزندان بزرگ‌تر شده و در سنین بالاتری قرار می‌گیرند، حاضر به قبول کردن استقلال و مختار بودن آن‌ها بر زندگی خود نبوده و دخالت هایشان در امور شخصی و تصمیمات کوچک و بزرگ زندگی فرزندان همچنان ادامه می‌یابد. برای آشنایی با نحوه برخورد با فرزندان‌تان مقاله آموزش پدر و مادر را دریافت نمایید.

به طور مثال این والدین بی اجازه به تلفن همراه فرزندشان دسترسی پیدا کرده و پیام‌هایشان را می‌خوانند، در مورد ویژگی های جسمی یا رفتاری آنان بدون مقدمه و کاملا ناگهانی شروع به نظر دادن و انتقاد می‌کنند و یا بدون این که درخواستی از آن‌ها شود به منزل‌شان می‌آیند و به سوال و جواب از او می‌پردازند.

سایر نشانه های والدین سمی

در کنار این مشخصه‌ها که ویژگی‌های اصلی و بارز والدین سمی می‌باشند، آن‌ها همچنین ممکن است ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری دیگری هم داشته باشند که شامل موارد زیر می‌باشد:

  • ناتوانی در برقراری رابطه ای دو طرفه با فرزندان
  • استفاده از الفاظ ناپسند و یا رکیک
  • داشتن احساسات ناپایدار
  • خشونت و بدبینی نسبت به فرزندان
  • طعنه و ایراد گرفتن های بی جا
  • فریب کاری
  • داشتن توقعات نا به جا
  • انجام رفتارهایی که مایه ننگ و خجالت فرزندان هست
  • دست گذاشتن بر نقطه ضعف‌های کودکان
  • داشتن رقابت و چشم و هم چشمی با فرزندان
  • القای حس منفی و درگیری‌های ذهنی در آن‌ها

علت اینکه برخی از والدین سمی هستند؟

در بیشتر موارد، خود والدین سمی ، چنین پدر و مادری داشته و در این شرایط رشد کرده اند. به همین دلیل دچار افسردگی، اضطراب اجتماعی و کمبود عزت نفس هستند و این ویژگی ها را به افراد دیگر نیز منتقل می‌کنند. در واقع چنین والدینی به این دلیل که مهارت های انطباقی زیادی ندارند دچار رفتارهای متخصمانه می‌شوند.

پیامدهای ناشی از داشتن والدین سمی

والدین سمی باعث می‌شوند تا در دوران بزرگسالی، چنین شرایطی را تجربه نمایید.

  • مبتلا شدن به اختلالات روانی
  • تسلط نداشتن بر احساسات
  • کم شدن کارایی اجرایی
  • کم شدن عزت نفس
  • بروز رفتارهای ضداجتماعی
  • ضعیف شدن سیستم ایمنی
  • بروز مشکلاتی در رابطه با دیگران
  • قرارگیری در معرض سواستفاده توسط دیگران

چطور باید با والدین سمی خود برخورد کنیم؟

 

طبیعتا برخورد با والدین سمی زمانی که هنوز سن تان کم است؛ دشوار است. اما هرچه بزرگ تر شده و استقلال بیشتری کسب می‌کنید؛ بهتر می‌توانید با این موضوع برخورد کنید. در ابتدا باید این موضوع را بپذیرید که والدین شما رفتارهای سالمی نداشته و شما نیز نمی‌توانید تغییرات چندانی در آنها ایجاد نمایید. در مرحله بعدی می‌توانید از روش های بعد استفاده کرده و خود را از این وضعیت نجات دهید. برای آشنایی بیشتر با نشانه های والدین هلیکوپتری کلیک نمایید.

????از آنها فاصله بگیرید

????برایشان حد و مرز تعیین کنید

????از یک روانشناس کمک بخواهید

آیا خود والدین قبول دارند که سمی هستند؟

حتی در بیشتر موارد خود والدین سمی از این موضوع باخبر نیستند. همانطور که بر اساس پژوهشی که در سال 2013 در دانشگاه وانشنگتن انجام شده؛ مشخص گردید که افراد خودشیفته، خودشان از این موضوع باخبر نیستند.

در موارد دیگر والدین باخبر هستند که در حال آسیب زدن به فرزند خود هستند؛ اما به دلیل درگیری با مشکلات روانی که دارند؛ نمی‌توانند جلوی خودشان را گرفته و این موضوع را متوقف نمایند.

سخن پایانی

با توجه به تاثیرات مخرب رفتارهای والدین سمی بر سلامت روحی و حتی جسمی کودکان که این اثرات مخرب در بزرگسالی آن‌ها به صورت مشهودتری خود را نمایان خواهد کرد و در ادامه فرزندان چنین والدینی خود نیز نمی‌توانند پدر و مادران موفقی باشند، اهمیت زیادی دارد که والدین با ویژگی‌های سمی نسبت به اصلاح خصوصیات رفتاری خود اقدام نمایند و اصلاح این رفتار نیز تنها با استفاده از راهکارهای علمی یک مشاور و رواندرمانگر امکانپذیر خواهد بود.

برای دریافت مشاوره در زمینه والدین سمی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان کلینیک تخصصی مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

به چه والدینی، سمی گفته می شود؟

والدین سمی به پدر و مادری گفته می‌شود که اغلب روابط خوب و صمیمانه‌ای با فرزندان خود نداشته و نمی‌توانند به طور رضایت بخش و فعال با کودکان خود در ارتباط باشند و به جای این که در کنار آن‌ها قرار گیرند، معمولا در مقابل فرزندان خود بوده و کمتر پیش می‌آید که از اعمال و رفتارهای آنان دفاع کنند و یاور و پشتیبانی برای آن‌ها باشند.

کودکانی که توسط والدین خود مدام با دیگران مقایسه می‌شوند، چه ویژگی های شخصیتی دارند؟

چنین کودکانی اغلب از اعتماد به نفس و خودباوری کافی برخوردار نبوده و در فعالیت‌های اجتماعی و یا هنگام حضور در محیط‌های عمومی نمی‌توانند به خوبی سایر کودکان عمل کرده و ارتباطات موثر و پایداری با سایر کودکان و افراد جامعه برقرار کنند.

 

منبع: والدین سمی

فراموش کردن همسر سابق پروسه سختی است که افراد را تا مدت ها با خود درگیر می‌کند. کنار آمدن با گذشته و جدایی سختی های خود را دارد. احتمالا افرادی را دیده اید که سالها پس از جدایی هم چنان فکرشان درگیر نامزد سابقشان است و حتی افرادی نیز وجود دارند که به طور منطقی عشق سابق خود را به فراموشی سپرده اند.

فهرست مطالب

 

  • فراموش کردن همسر سابق
  • راهکار برای فراموش کردن همسر سابق
    • 1. نبود همسر سابق خود را بپذیرید
    • 2. اصرار بی جا نکنید
    • 3. برای فراموش کردن همسر سابق به فعالیت های مورد علاقه بپردازید
    • 4. بازگشت به عشق سابق را فراموش کنید
    • 5. به خودتان اهمیت بدهید
    • 6. برای فراموش کردن همسر سابق خاطرات جدید بسازید
    • 7. هرگز به همسر سابق خود زنگ نزنید
    • 8. به تغییر سبک زندگی فکر کنید
    • 9. برای فراموش کردن همسر سابق به کشف استعدادها بپردازید
    • 10. دوباره عشق را تجربه می کنید
    • کلام آخر

روزگاری به فردی علاقه داشته اید که حال نیست! شرایط سخت و دشواری است. اما باید بپذیرید، اصرار بر ماندن درست نیست و شما را فردی ضعیف نشان می‌دهد.

فراموش کردن همسر سابق با کمک از روانشناس راحت است. فراموشی به تنهایی سخت و طاقت فرسا است. در ادامه در رابطه با روش های روانشناسی فراموش‌کردن همسرسابق توضیح داده ایم. اما بهتر است تا روانشناس و مشاور را برای کمک در نظر بگیرید. برای کمک به خود از روانشناسان و مشاورین راهنمایی بگیرید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فراموش‌کردن همسرسابق می توانید از طریق شماره تلفن 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با متخصصان تحصیلی در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو صحبت کنید.

فراموش کردن همسر سابق

 

طلاق یا حتی رهایی تجربه تلخی است که خیلی از اطراف کسب کرده اند. اما فراموش‌کردن همسر‌سابق کار هر کسی نیست و خیلی از افراد به دلیل بی اطلاعی از راه های فراموشی همچنان با خاطرات درگیر هستند. برای همه افراد این فراموشی‌سخت است. گاهی فراموش نکردن آثار مخرب و جبران ناپذیری را برجا خواهد گذاشت.

دلایل زیادی برای فراموش نکردن وجود دارد. علاقه به همسر سابق، خاطرات زیبا و … دخیل در فراموش نکردن هستند. اما برای ادامه زندگی باید روش های فراموش کردن همسر سابق را یاد بگیرید و پیاده کنید. گاهی این افکار به قدری آسیب زا می‌شوند که شما را به افسردگی دچار می‌کنند و طعم زندگی زیبا را برای شما تلخ می‌کنند. برای آشنایی با راه های جلوگیری از آسیب های طلاق کلیک کنید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.

راهکار برای فراموش کردن همسر سابق

 

برای فراموش‌کردن همسر‌سابق باید از روانشناسان کمک بگیرید و با تکیه بر علم روانشناسی به خود کمک کنید. فراموش نکردن همسر سابق فقط و فقط به شما آسیب وارد می‌کند و راه شما را دشوار می‌کند. لذت نبردن از زندگی اصلی ترین ضرر فراموش نکردن همسر سابق است. در ادامه در رابطه با فراموش کردن همسر سابق به سبک روانشناسی شما را راهنمایی کرده ایم.

1. نبود همسر سابق خود را بپذیرید

عصبانیت، ناراحتی و خشم از مراحل شکست عشقی محسوب می‌شود. اگر خیانت دلیل جدایی باشد شما را با شدت بالاتری از این احساسات روبرو می‌کند. و مدت زمان بیشتری برای فراموش کردن همسر سابق نیاز دارید.

اگر این مدت سالها طول بکشد قطعا به شما آسیب های روانی و فشارهای سنگینی وارد می‌کند. با فراموش نکردن تنها خودتان را آزاد می‌دهید و از زندگی شیرین و زیبا خود را محروم می‌کنید.

پذیرش شکست عشقی و رهایی اولین مرحله برای فراموش‌کردن همسر‌سابق است که بسیار نیز سخت و دشوار می‌باشد. سعی کنید به نبود همسر سابق خود عادت کنید و خاطراتش را از ذهن خود پاک کنید. باید حتما مراحل شکست عشقی را طی کنید تا به پذیرش برسید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مراحل شکست عشقی کلیک کنید.

2. اصرار بی جا نکنید

برای فراموش کردن همسر سابق همه چیز را رها کنید. هرگز اصرار و سماجت بی جا نکنید و اگر کسی شما را نمی‌خواهد قبول کنید و در نهایت به رهایی بسپارید. فراموشی و رهایی سخت ترین مرحله شکست عاطفی است، اما چاره ای نیست و باید خود را برای زندگی جدید و لذت از فعالیت ها آماده کنیم.

رهایی به تلاش زیادی احتیاج دارد و باعث افزایش اعتماد به نفس شما می‌شود. به خود احترام بگذارید، قدر خودتان را بدانید و با اصرار به خودتان بی احترامی نکنید.

3. برای فراموش کردن همسر سابق به فعالیت های مورد علاقه بپردازید

شکست عشقی نیاز به ترمیم و تنهایی دارد. همه افراد این موضوع را درک می‌کنند. اما تنهایی نیز دوره ای دارد و نباید تمام وقت و زمان خود را با تنهایی سپری کنید. خودتان را در خانه و اتاق حبس نکنید و فرصت کسب تجربه های جدید به خود بدهید. برای رهایی و پذیرش باید به بیرون بروید، با دوستان‌تان ارتباط برقرار کنید و زمان خود را با فعالیت های مورد علاقه تان سپری کنید.

ورزش، طبیعت گردی و هوای تازه باعث روحیه به شما می‌شود. به این موضوع فکر کنید که قبل از رابطه با همسرتان زندگی می‌کردید و بعد از نبود آن هم توانایی ادامه زندگی خواهید داشت.

4. بازگشت به عشق سابق را فراموش کنید

 

بعد از شکست عاطفی روزگار برای شما جذاب و شیرین نخواهد بود. هیچگاه مانند گذشته نمی‌توان زندگی کرد. همه افراد این موضوع را درک می‌کنند. اما به چه قیمتی؟ فراموش نکردن همسر سابق به قیمت لذت نبردن از زندگی؟ چرا همه زندگی خود را وقف افرادی می‌کنید که شما را نخواسته اند؟

کمی منطقی فکر کنید و با کمک از روانشناس تمام موضوعاتی که باعث برهم خوردن رابطه شده است را بررسی کنید. زندگی آنقدر هم طولانی نیست که به گذشته باز گردید و تمام راه های اشتباه و سخت را دوباره تکرار کنید.

این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر همسرسابق شما خیانت کرده است، احتمال زیاد دوباره این اتفاق خواهد افتاد. برای فراموش کردن همسر سابق فرصت های جدید و تجربه زندگی جدید را امتحان کنید و از بند بازگشت به عشق سابق دوری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط ازدواج با همسر سابق کلیک کنید.

5. به خودتان اهمیت بدهید

یکی از اصلی ترین راه های فراموش کردن همسر سابق اهمیت به خود است. تمام زمان و پول را صرف خودتان کنید. برای خودتان خرج کنید. به سراغ تفریح های مورد علاقه تان بروید. برای تقویت روحیه تان باید به خودتان اهمیت دهید تا اعتماد به نفستان افزایش پیدا کند. سعی کنید به خودتان اعتماد کنید و به سراغ فعالیت های مورد علاقه تان بروید.

6. برای فراموش کردن همسر سابق خاطرات جدید بسازید

خاطرات جدید به فراموش کردن همسر سابق کمک می‌کند. سعی کنید به مکان هایی که با همسر سابق خاطره دارید نروید و در مکان های جدید خاطره سازی کنید. اگر برای خودتان خاطرات بسازید، خاطرات گذشته کمرنگ می‌شود و به تدریج کسب تجربه های جدید جزو فعالیت های زندگی شما قرار خواهد گرفت. ورزش های جدید امتحان کنید. سبک لباس جدید انتخاب کنید و به مکان های جدید سفر کنید.

برای آشنایی با نحوه ادامه زندگی بعد از طلاق کلیک کنید.

7. هرگز به همسر سابق خود زنگ نزنید

اگر همسر یا نامزدتان خواست که بعد از جدایی با یکدیگر ارتباط داشته باشید هرگز نپذیرید. برای فراموش کردن همسر سابق باید نامزدتان را به کل از زندگی حذف کنید. با این اتفاق نه تنها نمی‌توانید او را فراموش کنید، بلکه خاطرات و فکر او دائم در زندگی شما خواهد ماند و آسیب های جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت.

اگر در تلاش برای فراموش‌کردن همسر‌سابق هستید تمام دایره ارتباطات با او را باید از بین ببرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه برگشت بعد از طلاق کلیک کنید.

8. به تغییر سبک زندگی فکر کنید

یکی از راه های تاثیرگذار فراموش کردن همسر سابق ، تغییر سبک زندگی است. لیستی از تمام کارهای مورد علاقه تان که با وجود همسر سابق نمی‌توانستید انجام دهید تهیه کنید.

اتاق خود را از تمام خاطرات او پاک کنید. احتمالا کادو ها و گل های خشکی در اتاق شما از طرف نامزد سابقتان بر جای مانده است. تمام این وسایل را دور بریزید و هدایای نامزد سابقان را به افراد نیازمند اهدا کنید. هرچه کمتر از نامزدتان آثار بماند، زود تر و راحت تر او را فراموش می‌کنید.

9. برای فراموش کردن همسر سابق به کشف استعدادها بپردازید

باید برای فراموش کردن همسر سابق قوی و مصمم عمل کنید. هیچ چیزی غیر ممکن نیست و شما نیز لایق زندگی با آرامش و بدون دغدغه فکری هستید. علاقه مندی ها و استعداد های خود را داخل دفترچه ای یادداشت کنید و به تقویت آنها بپردازید. با نوشتن محاسن و کشف استعدادهایتان خودتان را متقاعد خواهید کرد که تصمیم درستی گرفته اید و برای فراموش کردن همسر سابق خود مصمم تر عمل خواهید کرد.

10. دوباره عشق را تجربه می کنید

اگر رابطه قبلی تان موفق نبوده است سعی کنید با دقت بیشتری وارد رابطه جدید شوید. عشق دوباره و  جایگزینی یکی از راهکارهای فراموش کردن همسر سابق است. خود را لایق بهترین های بدانید و تمام زندگی تان را صرف عشق سابق نکنید.

حتما افراد مناسب شما وجود خواهند داشت که رابطه خوب را با او تجربه خواهید کرد. به خود فرصت عشق جدید بدهید و برای ادامه زندگی باقی عمرتان را با فردی که مناسب شماست سپری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شروع رابطه جدید بعد از جدایی کلیک کنید.

کلام آخر

فراموش کردن همسر سابق شاید برای دسته ای افراد سخت و برای دسته ای دیگر کار آسانی باشد. اما اثرات منفی بر روحیات و روان افراد می‌گذارد. بنابراین برای رهایی از این اتفاقات باید از روانشناس کمک بگیرید. روانشناسان علاوه بر اینکه به فراموشی آسان شما کمک می‌کنند، از آسیب های بعد از جدایی جلوگیری می‌کنند. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه فراموش‌کردن همسرسابق می توانید از طریق شماره تلفن 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با متخصصان تحصیلی در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو صحبت کنید.

 

منبع: فراموش کردن همسر سابق

کینه و کدورت در زندگی مشترک یکی از مسائل خطرناک در زندگی مشترک است. کینه در زبان عامیانه به منظور عدم فراموشی مشکلات است. برخی از دلایل کینه توزی توهین به شخصیت و عزت نفس فرد است. اما برخی از دلایل کینه، از دست فرد خارج است. به طور کل هر فردی با خصوصیات اخلاقی متفاوت از هر چیزی ناراحت می‌شود. و ناراحتی های افراد متفاوت از یکدیگر است.

فهرست مطالب

 

  • کینه و کدورت در زندگی مشترک
  • دلیل بروز کینه و کدورت در زندگی مشترک
    • کنترل گری
    • بی احترامی | کینه و کدورت در زندگی مشترک
    • مورد هدف گرفتن شخصیت
    • توقعات بیجا | کینه و کدورت در زندگی مشترک
    • تنش های حل نشده
    • خصومت | کینه و کدورت در زندگی مشترک
  • برای رفع کینه و کدورت در زندگی مشترک چه کارهایی باید انجام دهیم؟
    • 1- اولین قدم را خودتان بردارید
    • 2- چالش های زندگی را با هم ترکیب نکنید
    • 3- یکدیگر را ترمیم کنید
    • 4- احساس قربانی شدن نداشته باشید
    • 5- کینه را به صورت واقعی کنار بگذارید
    • کلام آخر

برای رفع کینه و کدورت در زندگی مشترک، در قدم اول باید خودتان را اصلاح کنید. باید به شناخت کافی از فرد مقابل خود رسیده باشید تا با ویژگی های شخصیتی آن آشنا باشید. برای شناسایی ویژگی های شخصیتی شریک عاطفی و پیشگیری از کینه توزی، از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کینه‌وکدورت در زندگی‌مشترک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

کینه و کدورت در زندگی مشترک

 

کینه و کدورت در زندگی مشترک اگر به سرعت رفع نشود، تبدیل به سم رابطه می‌شود. در واقع وارد تمام قضایای رابطه می‌شود و به تدریج شروع به از بین بردن رابطه می‌کند. اگر حتی در رابطه با یکدیگر مشکلی نداشته باشید، اما حال خوبی را در رابطه تجربه نخواهید کرد. در تمامی روابط فراز و نشیب های زیادی وجود دارد.

اما اینکه در این فراز و نشیب ها زوجین چگونه با یکدیگر رفتار کنند باعث استحکام رابطه می‌شود. کینه‌وکدورت در زندگی مشترک دلایل متفاوتی دارد که باید مورد بررسی قرار بگیرد. در این مقاله سعی کرده ایم راجع به کینه و کدورت در زند‌ی مشترک توضیحات کافی بدهیم.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

دلیل بروز کینه و کدورت در زندگی مشترک

کینه و کدورت در زندگی مشترک بنا به دلایل مختلفی بروز پیدا می‌کند. اگر قصد برنامه ریزی برای رفع این کینه ها دارید، باید ریشه یابی دلیل را انجام دهید. در این بخش از مقاله راجع به دلیل کینه و کدورت در زندگی مشترک صحبت کرده ایم.

کنترل گری

یکی از دلایل کینه و کدورت در زندگی مشترک، کنترل گری است. انسان ها به صورت ذاتی از هر محدودیتی فراری هستند. بنابراین اگر شریک عاطفی خود را به صورت دائمی تحت فشار قرار دهید، از شما دور خواهد شد. در نهایت این امر به صورت کینه و زورگویی تلقی می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنترل شوهر کلیک کنید.

بی احترامی | کینه و کدورت در زندگی مشترک

یکی از بارز ترین دلایل کینه و کدورت در زندگی مشترک، بی احترامی است. زمانی که زوجین به یکدیگر بی احترامی، توهین و … کنند، به راحتی روابط بین آنها ترمیم نمی‌شود. زخم هایی که به رابطه وارد می‌شود، باعث آسیب به روان می‌شود. و تکرار چند باره این بی احترامی ها باعث عمیق تر شدن زخم ها می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بی احترامی به همسر کلیک کنید.

مورد هدف گرفتن شخصیت

هدف قرار دادن شخصیت و تخریب اعتماد به نفس، یکی از دلایل کینه و کدورت در زندگی مشترک است. بنابراین زمانی که شریک عاطفی بارها شخصیت شما را تخریب می‌کند و مورد حمله قرار می‌دهد، اعتماد به نفس شما کاهش می‌یابد. کاهش عزت نفس باعث آسیب به روان می‌شود. و فرد را از فعالیت های روزانه باز می‌دارد. عزت نفس پایین باعث بروز افسردگی می‌شود.

توقعات بیجا | کینه و کدورت در زندگی مشترک

یکی از موارد دیگری که باعث ایجاد کینه و کدورت در زندگی مشترک می‌شود، توقعات بیجا است. توقعات اضافی برای هر دو نفر خطرناک است. در نهایت انتظارات فرد برآورده نمی‌شود، توقعات حل نشده باقی می‌ماند و باعث ایجاد کینه می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه توقعات بیجا کلیک کنید.

تنش های حل نشده

در زندگی هر شخصی فراز و نشیب های زیادی وجود دارد. همه زندگی ها چالش و درگیری زیادی دارد. اما تا زمانی که این موضوعات حل نشده باقی بماند باعث ایجاد کینه و کدورت در زندگی مشترک می‌شود. برای زندگی بهتر باید ویژگی های شخصیتی یکدیگر را به خوبی بشناسید. تا اخلاق هم را بشناسید. اگر چالش ها حل نشده باقی بماند، کینه و کدورت در زندگی مشترک نیز افزایش می‌یابد.

خصومت | کینه و کدورت در زندگی مشترک

گاهی این کینه و کدورت در زندگی مشترک به قدری افزایش می‌یابد که تبدیل به خصومت می‌شود. این خصومت ها باعث آزار یکدیگر می‌شود. در نهایت زوجین رابطه خوبی را تجربه نخواهند کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شوخی با همسر کلیک کنید.

برای رفع کینه و کدورت در زندگی مشترک چه کارهایی باید انجام دهیم؟

 

کینه و کدورت در زندگی مشترک باید حل شود. اگر این مشکلات حل نشده باقی بماند باعث آسیب به زندگی مشترک می‌شود. برای رفع کینه و کدورت در زندگی مشترک باید رفتارهایی را انجام دهیم تا با مشکلات کمتری روبرو شوید.

1- اولین قدم را خودتان بردارید

یکی از روش های رفع کینه و کدورت در زندگی مشترک، آغاز خود است. در تمامی روابط برای رفع مشکلات، اولین قدم را خودتان باید بردارید. بنابراین خودتان آغازگر باشید. بعد از اینکه آغاز کردید و برای حل مشکلات اقدام کردید، از همسرتان نیز کمک بگیرید. برای داشتن زندگی مشترک خوب باید با یکدیگر اقدام کنید.

2- چالش های زندگی را با هم ترکیب نکنید

اگر در زندگی مشترک با مسائلی روبرو هستید که هر دو بر سر آن اختلاف نظر دارید. نباید موضوع را به چالش های دیگر مربوط کنید. در واقع با کمک یکدیگر فقط بر سر همان موضوع مسائل را بررسی کنید. برای راحت تر کردن مشکلات رابطه، نباید چالش ها را با یکدیگر قاطی کنید. بنابراین یکی از روشهای رفع کینه وکدورت در زندگی‌مشترک، عدم ترکیب مسائل مختلف است.

3- یکدیگر را ترمیم کنید

کینه و کدورت در زندگی مشترک باعث آسیب به روان هر دو می‌شود. برای اینکه این آسیب ها رفع شود، باید یکدیگر را ترمیم کنید. برای اینکه آسیب ها را ترمیم کنید، باید در وهله اول شناسایی آسیب ها صورت بگیرد. سپس برای ترمیم به یکدیگر کمک کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحقیر همسر کلیک کنید.

4- احساس قربانی شدن نداشته باشید

زمانی که کینه و کدورت در زندگی مشترک نقش جدی بگیرد، فرد مقابل احساس قربانی بودن می‌کند. اما در روابطی که چنین مشکلاتی وجود دارند، روابط قربانی می‌شوند، نه شما! پذیرش اشتباهات در زندگی مشترک و روابط زناشویی کمک بزرگی به پیشرفت و ترقی می‌کند. بنابراین به جای اینکه خودتان را قربانی نشان دهید، باید به دنبال رفع مشکل و ریشه یابی مسائل باشید.

5- کینه را به صورت واقعی کنار بگذارید

برای کنار گذاشتن کینه و کدورت در زندگی مشترک، باید به طور جدی عزم خود را جزم کنید. برای اینکه کدورت ها را از زندگی مشترک دور کنید، باید از روانشناس کمک بگیرید. و برای رفع کینه ها در جهت آرامش زندگی باید از متخصص کمک بگیرید.

کلام آخر

کینه و کدورت در زندگی مشترک سم تخریب کننده است. زمانی که زوجین برای رفع مشکلات از متخصص کار بلد کمک نمی‌گیرند، به تدریج آسیب روابط بیشتر می‌شود. و زندگی رو به خرابی می‌رود. بنابراین جهت رفع همه مشکلات و کینه‌ها در زندگی‌مشترک، باید از روانشناس کمک بگیرید تا با ریشه یابی رفتارهای زوجین، راه حلی اساسی ارائه دهد. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه کینه‌وکدورت در زندگی‌مشترک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: کینه و کدورت در زندگی مشترک

برخورد با خواستگار در جلسه اول باید همراه با برنامه ریزی اصولی و آمادگی کامل باشد. آمادگی کامل به منظور عدم استرس نیست. استرس ناشی از خواستگاری را پذیرا باشید تا کنترل بهتری نسبت به مسائل داشته باشید. برنامه ریزی مناسب اگر به خوبی صورت نگیرد، خواستگاری دشواری خواهید داشت. در انتخاب همسر وسواس به خرج دهید و با دقت بالا در جلسه‌خواستگاری هر چیزی را زیر نظر بگیرید. برای بررسی دقیق تر از روانشناس و مشاورین ازدواج کمک بگیرید.

فهرست مطالب

 

  • برخورد با خواستگار در جلسه اول
  • رفتار خانم ها در برخورد با خواستگار در جلسه اول چگونه باید باشد؟
    • پوشش مناسب خود را پیدا کنید
    • “نه” گفتن را تمرین کنید | برخورد با خواستگار در جلسه اول
    • آرایش ملایم انتخاب کنید
    • استرس روز خواستگاری را بپذیرید
    • هنرمندی خود را نشان دهید | برخورد با خواستگار در جلسه اول
    • اصول خواستگاری را فراموش نکنید
    • سوال پرسیدن را فراموش نکنید
    • پر حرفی نکنید | برخورد با خواستگار در جلسه اول
    • خانواده خواستگار را زیر نظر بگیرید
    • تعریف از خود ممنوع است!
    • با گویش خودتان صحبت کنید
    • احساساتی نشوید | برخورد با خواستگار در جلسه اول
    • سوالاتی که باید در برخورد با خواستگار در جلسه اول پرسید
    • سوالات مربوط به مذهب بپرسید
    • سوالات در رابطه با آینده و تحصیلات را در نظر بگیرید
    • سوالات مربوط به انتظارات بپرسید | برخورد با خواستگار در جلسه اول
    • در رابطه با خانواده سوال بپرسید
    • سوالات سیاسی را شوخی نگیرید
    • راجع به تفریح سوال بپرسید | برخورد با خواستگار در جلسه اول
    • سوالات در رابطه با رابطه را جدی بگیرید
    • سوالات در زمینه بچه داری را فراموش نکنید
    • سوالات در زمینه حال را جدی بگیرید
    • کلام آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با خواستگار در جلسه اول می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

برخورد با خواستگار در جلسه اول

 

برخورد با خواستگار در جلسه اول باید با تفکرات عمیق و آرامش باشد. البته این موضوع را به خاطر داشته باشید که برخی از دختران به دلیل اینکه در خانه با کنترل گری والدین روبرو هستند و از زندگی مجردی خسته شده اند، علاقه دارند تا ازدواج کنند. اما با ازدواج بدون علاقه و بررسی، هرگز خوشبخت نخواهید شد. برای فرار از خانه پدری، وارد زندگی پر چالش خواهید شد. بنابراین هرگز به این دلایل به سرعت جواب بله ندهید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

برخورد با خواستگار در جلسه اول باید برنامه ریزی شده باشد. سوالات مهمی را یادداشت کنید. تفکراتی که دارید را تمرین کنید. و قبل از هر چیزی، هنر “نه” گفتن را بیاموزید. بنابراین خواستگاری پروسه طولانی دارد که باید با دقت و بررسی های عمیق صورت بگیرد. در این مقاله نحوه برخورد خانم ها و سوالات مهم روز خواستگاری را توضیح داده ایم. همراه ما باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه جلسه خواستگاری کلیک کنید.

رفتار خانم ها در برخورد با خواستگار در جلسه اول چگونه باید باشد؟

جهت برخورد با خواستگار در جلسه اول باید تعدادی مسائل را از قبل برنامه ریزی کنید. این برنامه ریزی ها باعث آرامش و افزایش اعتماد به نفس شما می‌شود. برای استفاده از این راهکارها، این بخش مقاله را مطالعه کنید.

پوشش مناسب خود را پیدا کنید

یکی از برنامه ریزی های خانم ها در برخورد با خواستگار در جلسه اول، انتخاب لباس مناسب است. زمانی که پوشش مناسبی برای خود نداشته باشید، در تمام جلسات خواستگاری نگران استایل خود خواهید بود. این نکته را در نظر بگیرید که پوشش خود را متناسب با فرهنگتان انتخاب کنید.

“نه” گفتن را تمرین کنید | برخورد با خواستگار در جلسه اول

یکی از راهکارهای قبل از برخورد با خواستگار در جلسه اول، تمرین “نه” گفتن است. زمانی که این واژه را تمرین می‌کنید، هر بی احترامی، قضاوت، عدم تناسب و … را نمی‌پذیرید. بنابراین برای جلوگیری از این اتفاقات، باید تمرینات لازم را انجام دهید.

آرایش ملایم انتخاب کنید

برای برخورد با خواستگار در جلسه اول باید چهره واقعی شما مشخص شود. زمانی که آرایش افراطی انجام دهید، هرگز چهره واقعی شما مشخص نخواهد شد. به همین منظور برای تمیز و آراسته نشان دادن خود، آرایش سبک و ملایم داشته باشید.

استرس روز خواستگاری را بپذیرید

اغلب خانم ها در برخورد با خواستگار در جلسه اول، استرس زیادی را تحمل می‌کنند. سعی کنید استرس ناشی از برخورد با خواستگار را بپذیرید. یک امر طبیعی است که هر فردی در آن جلسه مهم شما را درک می‌کند. زمانی که پذیرای استرس خود باشید، کنترل احساسات و استرس آسان تر می‌شود.

هنرمندی خود را نشان دهید | برخورد با خواستگار در جلسه اول

برخورد با خواستگار در جلسه اول باید به شیوه واقعی باشد. اگر دختر هنرمندی هستید و به هنر علاقه زیادی دارید. برای جلسه اول خواستگار از هنرنمایی های خود نشان دهید. برای مثال به نمونه های زیر دقت کنید.

✔ سینی چای را تزئین کنید.

✔هنرهای خود را مانند تابلو به دیوار خانه بچسبانید.

✔ دکوراسیون را به سلیقه خود بچینید.

اصول خواستگاری را فراموش نکنید

برخورد با خواستگار در جلسه اول باید بر اساس اصول خاصی پیروی شود. این اصول شامل مواردی است که در ادامه به صورت نکته ای توصیه شده است.

✔ اگر هوای بیرون گرم است، در اقدام اول شربت تعارف کنید.

✔ چای و پذیرایی را ابتدا به بزرگتر خانواده خواستگار تعارف کنید. سپس به ترتیب سن پیش بروید.

✔ در میان صحبت بزرگ تر ها نپرید.

✔ در زمان خداحافظی، شما نیز خانواده خواستگار را بدرقه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مراحل ازدواج کلیک کنید.

سوال پرسیدن را فراموش نکنید

پرسش سوال موضوع مهمی است که باید هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول انجام شود. زمانی که با خواستگار خود برای صحبت بدرقه می‌شوید، سوال هایی از او بپرسید. تا میزان تفاهم و تفاوت مشخص شود. تعدادی از سوالات مهم را در جلسه اول بپرسید. و سوالات دیگر را در جلسات بعدی نیز می‌توانید مطرح کنید.

پر حرفی نکنید | برخورد با خواستگار در جلسه اول

برخورد با خواستگار در جلسه اول سرشار از استرس است. این استرس در برخی از خانم ها باعث پر حرفی می‌شود. بهتر است استرس خود را کنترل کنید و هنگام برخورد با خواستگار، شروع به پر حرفی نکنید. پر حرفی عاقبت خوبی به همراه ندارد!

خانواده خواستگار را زیر نظر بگیرید

برخی از دختر خانم ها به دلیل استرس بالایی که دارند، تنها آقا پسر را زیر نظر می‌گیرند. اما برخورد با خواستگار در جلسه اول باید بررسی تمام اعضای خانواده باشد. این موضوع را به خاطر داشته باشید که خانواده خواستگار باید باب میل شما باشند تا بتوانید ارتباط خوبی با آنها بگیرید.

تعریف از خود ممنوع است!

هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول نباید دائم از خود تعریف کنید. تعریف زیادی همیشه نتیجه عکس می‌دهد. بنابراین با تعاریف زیاد از خودتان، باعث و بانی فرار خواستگار نشوید.

با گویش خودتان صحبت کنید

زمان برخورد با خواستگار در جلسه اول، به لهجه و گویش خودتان سخن بگویید. زبان شما بسیار شیرین است و با هر لهجه ای که سخت بگویید باید برای خواستگار شما شیرین باشد.

احساساتی نشوید | برخورد با خواستگار در جلسه اول

زمان برخورد با خواستگار در جلسه اول، احساسی برخورد نکنید. اگر به هر دلیلی از خواستگارتان خوشتان آمد، لطفا منطقی باشید و در نگاه اول عاشق نشوید. تجربه های دیرینه سخن از این دارد که پیش روی با احساس، عاقبت خوبی ندارد.

حتما درباره آداب خواستگاری هم بخوانید.

سوالاتی که باید در برخورد با خواستگار در جلسه اول پرسید

 

همانطور که گفته شد، پرسش سوالات هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول از اهمیت بالایی برخوردار است. با پرسش سوالات تفاهمات و شباهت های یکدیگر را شناسایی می‌کنید و به پاسخ درست تری خواهید رسید. در ادامه سوالاتی مهمی که باید پرسیده شود توضیح داده ایم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سوالات قبل از ازدواج کلیک کنید.

سوالات مربوط به مذهب بپرسید

یکی از مهم ترین سوالات هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول، سوالات در زمینه مذهبی است. برای ساختن زندگی بهتر باید عقاید مذهبی یکسانی داشته باشید. در تمامی سال های زندگی بشر، تفاوت در زمینه مذهب باعث بحث و مشاجره بین زوجین می‌شود. در ادامه نمونه سوالات مذهبی را اشاره کرده ایم.

❓ نماز می‌خوانید؟

❓ روزه می‌گیرید؟

❓در مورد پیامبران و امامان نظر شما چیست؟

❓ در رابطه با حجاب چه نظری دارید؟

❓ کارهای خیریه ای انجام می‌دهید؟

❓به نذر کردن اعتقاد دارید؟

❓ نظرتان در مورد آرایش زن چیست؟

❓ به جلسات مذهبی علاقه دارید؟

سوالات در رابطه با آینده و تحصیلات را در نظر بگیرید

سوالات تحصیلی هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول باید پرسیده شود. باید هر دو نفر یا به رشد و پیشرفت علاقه داشته باشید، یا هیچ علاقه ای به رشد نشان ندهید. برای کسب اطلاعات در این زمینه باید سوالات زیر پرسیده شود.

❔ نظرتان در رابطه با درس خواندن چیست؟

❔ با چه مقدار درآمد راضی می‌شوید؟

❔آیا شغلتان را دوست دارید؟

❔ شغل و تحصیلات شخص مقابل برای شما حائز اهمیت است؟

❔ برنامه برای بازنشستگی دارید؟

❔آیا شغلتان طوری هست که از خانه برای مدتی دور شوید؟

❔ چند ساعت در روز را برای شغلتان سپری می‌کنید؟

❔ چه میزان به شغل خود علاقه دارید؟

سوالات مربوط به انتظارات بپرسید | برخورد با خواستگار در جلسه اول

یکی از سوالات مهم هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول، راجع به انتظارات است. زمانی که انتظارات شما برآورده نشود، اختلافات زیادی به وجود خواهد آمد. در ادامه راجع به سوالات مربوط به انتظارات نمونه به کار برده ایم.

❓ چه انتظاراتی از من دارید؟

❓ چه مقدار زمان را در طول روز برای من وقت می‌گذارید؟

❓انتظار دارید به عنوان همسر چه رفتاری را به دور از شما در خارج از خانه داشته باشم؟

❓ انتظار دارید به عنوان همسر چه رفتاری را در خانه داشته باشم؟

❓تخمین می‌زنید در طول سال چند بار باهم بحث داشته باشیم؟

❓ انتظار شما از رابطه چیست؟

در رابطه با خانواده سوال بپرسید

یکی از سوالات مهم هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول، در زمینه خانواده است. برای اطلاع از این سوالات در زمینه خانواده، به موارد زیر دقت کنید.

❔ آیا از من انتظار دارید که به پدرتان کمک کنم؟

❔ آیا انتظار دارید که در کارهای خانه به مادر شما کمک کنم؟

❔کدام یک از خصوصیات والدین را علاقه دارید که من هم داشته باشم؟

❔ آیا تمامی مسائل و موضوعات زندگی ما باید در خانه پدر و مادر شما نیز باشد؟

❔چقدر نسبت به نظر خانواده در رابطه با تصمیمات زندگی خودمان اهمیت می‌دهید؟

❔ چقدر به مهمانی رفتن علاقه دارید؟

❔هنگام مناسبت ها و اعیاد، ابتدا باید به منزل کدام خانواده برویم؟

❔ انتظار دارید که در هفته چندبار خانواده ام را ببینم؟

❔ محل زندگی ما کجا می‌شود؟

❔اولویت اول شما خانواده است یا همسر؟

❔ علاقه دارید که نزدیک به خانواده شما زندگی کنیم؟

سوالات سیاسی را شوخی نگیرید

اکثر زوجینی که مهارت های کمی در برقراری رابطه دارند، با بحث بر سر مسائل سیاسی با مشکل روبرو می‌شوند. بنابراین هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول، سوالات سیاسی را فراموش نکنید. در این زمینه نمونه سوالاتی را در ادامه توضیح داده ایم.

❓ اخبار را دنبال می‌کنید؟

❓ چه مقدار به سیاست علاقه مند هستید؟

❓تاثیر سیاست بر زندگی شما به چه شیوه ای است؟

❓ در بحث های سیاسی شرکت کننده هستید؟

❓ با کدام حزب سیاسی موافق یا مخالف هستید؟

راجع به تفریح سوال بپرسید | برخورد با خواستگار در جلسه اول

یکی از سوالات مهم هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول، در زمینه تفریحات است. با پرسش در این زمینه، می‌توانید انتظارات شخص مقابل را شناسایی کنید. در این بخش از مقاله راجع به سوالات تفریحی نمونه ذکر کرده ایم.

❔ از نظر شما بهترین تفریح چیست؟

❔آیا علاقه دارید که گاهی تنها باشید؟

❔ کدام یک را ترجیح می‌دهید؟ مهمانی، تفریح، پارک یا طبیعت؟

❔ چقدر به بیرون رفتن علاقه مند هستید؟

❔چقدر علاقه دارید تا با دوستان وقت بگذرانیم؟

❔ در هنگام مسافرت خانه کرایه می‌کنید یا بیرون به استراحت می‌پردازید؟

❔ روزهای مهم مانند سالگرد، تولد و … چقدر برای شما مهم است؟

❔ علاقه دارید چند وقت یک بار بیرون برویم؟

❔مسافرت در شهرهای تاریخی را دوست دارید یا طبیعی؟

❔ علاقه دارید چند وقت یک بار به مسافرت برویم؟

سوالات در رابطه با رابطه را جدی بگیرید

سوالات هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول باید در زمینه رابطه نیز باشد. در این بخش از مقاله راجع به سوالات مربوط به رابطه توضیح داده ایم.

❓ آیا به جلسات روانشناسی اعتقادی دارید؟

❓برای شما چه مقدار اهمیت دارد که زن و مرد برای هم وقت بگذارند؟

❓ در هفته چند ساعت باید راجع به رابطه صحبت کنیم؟

❓ به نظرتان اگر مخالفتی صورت بگیرد، چگونه باید شرایط بهبود پیدا کند؟

سوالات در زمینه بچه داری را فراموش نکنید

هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول، باید در زمینه بچه داری نیز سوال پرسیده شود. فرزند پروری یکی از مهم ترین دلایل اختلاف بین زوجین است. برای جلوگیری از اختلافات، باید در زمان خواستگاری سوالات پرسیده شود. نمونه سوالات را در ادامه ذکر کرده ایم.

❔ آیا به بچه دار شدن علاقه ای دارید؟

❔ چقدر جنسیت بچه برای شما اهمیت دارد؟

❔نقش من در تربیت فرزند به چه صورت است؟

❔ پس از گذشت چند سال رابطه فرزند می‌خواهید؟

❔برای تربیت بچه به چه صورت برنامه ریزی می‌کنید؟

❔ برای تربیت فرزند از روانشناس کمک می‌گیرید؟

سوالات در زمینه حال را جدی بگیرید

همه سوالات هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول، نباید راجع به آینده نگری باشد. در رابطه با شرایط حال نیز باید سوالاتی پرسیده شود. در این زمینه سوالاتی را ذکر کرده ایم.

❓ چقدر درآمد دارید؟

❓ تحصیلاتتان چقدر است؟

❓آیا باز هم قصد ادامه تحصیل دارید؟

❓ آیا بیمه برای شما مهم است؟

❓ چه مال و اموالی دارید؟

❓چقدر به ورزش اهمیت می‌دهید؟

❓ به مشروب علاقه دارید؟

❓ سابقه مصرف دخانیات دارید؟

❓در خانواده شما کسی بیماری خاص دارد؟

❓ قبلا سابقه بیماری داشته اید؟

❓به بیماری خاصی مبتلا هستید؟

❓ نظرتان در رابطه با مهریه چیست؟

❓ تا به حال در آمد هر ماه را به چه شیوه ای خرج کرده اید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سوالات جنسی از خواستگار کلیک کنید.

کلام آخر

تمامی رفتار ها و سوالات هنگام برخورد با خواستگار در جلسه اول، باید طبق نظر روانشناس نیز بررسی شود. قبل از اینکه وارد یک عمر زندگی شوید، با دقت بالا و منطق بیشتر، شخص مقابل را بررسی کنید. با کمک روانشناس و مشاورین برای ازدواجی مناسب اقدام کنید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با خواستگار در جلسه اول می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: برخورد با خواستگار در جلسه اول

غرور مردانه یکی از نیازهای اساسی روان آقایان به شمار می‌رود. در تمامی روابط شاید مشکلاتی پیش بیاید که باعث تنش و استرس شود؛ اما اینکه غرور‌مردانه حفظ شود بسیار مهم است. مسائل گوناگونی وجود دارد که به طور کل باعث بروز استرس و اختلال بد ریخت انگاری در مردان می‌شود. که عبارتند از: وضیعت مالی نامناسب، قد کوتاه و ریزش موها. که به تدریج باعث بروز افسردگی و چالش در زندگی خواهد شد.

فهرست مطالب

 

  • غرور مردانه
  • عواملی که غرور مردانه را می‌شکند؟
    • 1.‎ قد کوتاه‌
    • 2. غرور مردان و وضعیت مالی
    • 3. موهای سر
  • چگونگی حفظ غرور مردان
    • 1. لجبازی نکردن
    • 2. حفظ قوانین
    • 3. حفظ غرور مردانه با استقبال گرم
    • 4. احترام همه جانبه
    • 5. حفظ غرور مردانه با واگذاری تصمیمات نهایی با همسر
    • 6. تایید از سمت همسر
    • کلام آخر

بنابراین همه خانم ها باید از مسائلی که مربوط به حفظ غرور‌مردانه می‌شود آگاه باشند. راه های حفظ غرور مردانه شامل احترام، واگذاری تصمیم گیری نهایی، رعایت قوانین و … است. در ادامه در رابطه با این موضوع صحبت هایی شده است که به خانم ها برای حفظ غرور‎مردانه کمک خواهد کرد. برای اطلاع از تفاوت زن و مرد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه غرور مردانه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

غرور مردانه

 

غرور مردانه یکی از ویژگی های شخصیتی و مهم مردان به شمار می‌آید. مردان بیش از خانم ها به دنبال قدرت و بزرگی هستند به همین دلیل غرور‌مردانه برایشان بسیار حائز اهمیت است. برای همه مردان شکستن غرور سخت و دشوار است و اگر به این غرور توجهی نشود زندگی مشترک با چالش همراه خواهد شد.

در کل غرور مردان به تائید شدن همسر بستگی دارد. خانم ها به عنوان همسر باید برای حفظ غرور همسر خود تلاش کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راهکار برای حفظ غرور‌مردانه با مشاورین در ارتباط باشید. برای دریافت مشاوره رابطه دختر و پسر کلیک کنید.

عواملی که غرور مردانه را می‌شکند؟

3 مورد اصلی که باعث خدشه دار شدن غرور مردانه می‌شود در ادامه شرح داده ایم.

1.‎ قد کوتاه‌

قد کوتاه یکی از مواردی هست که غرور مردانه را خرد می‌کند. درست است که قد دست خود آدم نیست اما بسیاری از مردان به دلیل قد کوتاهی که دارند خود را سرزنش می‌کنند. قد بلند یکی از معیارهای آقایان برای جذابیت و قدرت است. بنابراین قد کوتاه مردان به نوعی نقطه ضعف به حساب می‌آید. و مردانی که قد کوتاه دارند از این موضوع رنج می‌برند، حال فکر کنید فردی مدام به این نکته اشاره کند!

قطعا غرور‌ مردانه خدشه دار می‌شود و حتی برخی دچار افسردگی می‌شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه افسردگی در مردان کلیک کنید.

2. غرور مردان و وضعیت مالی

یکی از مسائل و مواردی که غرور مردانه را به خطر می‌اندازد، وضعیت مالی است. وضعیت مالی فارق از جنسیت برای همه افراد از اهمیت بالایی برخوردار است. مردان وضعیت مالی خوب را ارزش و شخصیت خود می‌دانند. به همین دلیل زمانی که راجع به مسائل بد مالی آن‌ها صحبت کنید احتمالا با پرخاش و استرس مواجه می‌شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مدیریت مشکلات مالی کلیک کنید.

3. موهای سر

 

با افزایش سن، مردان اکثر موهای سر خود را از دست می‌دهند. همه آقایان نیز نگران هستند که با افزایش سن و ریزش موها زیبایی خود را از دست خواهند داد. حتی گاهی این موضوع به قدری حساس می‌شود که موجب بروز اختلال بد ریخت انگاری بدنی می‌شود. بنابراین غرور مردانه با ریزش موهای سر خدشه دار خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر حتما در زمینه شناخت مردان کلیک کنید.

چگونگی حفظ غرور مردان

شما با رفتار و رعایت نکاتی می توانید غرور مردانه همسر، پدر و سایر مردان زندگی تان را حفظ کنید. کافی است چند نمونه از موارد ذکر شده را امتحان کنید و تاثیر آن را به چشم ببینید.

1. لجبازی نکردن

برای حفظ غرور مردانه همسر خود با او در مسائل و موارد مختلف لجبازی نکنید. اگر کاری که انجام می‌دهد مشکل دار است و یا رفتاری اشتباه دارد، به طور غیر مستقیم و ملایم ایراد کار او را بگیرید. نقش خود را به عنوان همدم و همراه پر رنگ کنید تا غرور‌ مردانه حفظ شود.

برای صحبت محبت آمیز و غیر مستقیم از جمله مقابل استفاده کنید: عزیزم من از اینکه تو همه کارها را درست انجام میدی مطمئنم، اما بنظرت بهتر نیست در مورد انجام این کار بیشتر فکر کنی؟

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علت و راه های مقابله با لجبازی زنان کلیک کنید.

2. حفظ قوانین

آقایان خط قرمز ها و قوانینی دارند که حفظ آن برای شان بسیار حائز اهمیت است. با حفظ قوانین و مسائلی که مورد اهمیت همسرتان است به گونه ای غرور مردانه او را استوار کرده اید. بهتر است به گونه ای رفتار کنید که احترام همه جانبه در زندگی وجود داشته باشد. و متوجه این احترام شود.

3. حفظ غرور مردانه با استقبال گرم

برای حفظ غرور مردانه اسقبال گرم در زندگی داشته باشید. هنگام سرکار رفتن و بازگشت به استقبال همسر خود بروید و احترامی که به او و زحماتش قائل هستید را نشان دهید. از او تشکر کنید و بگویید که قدردان زحماتی که برای رفاه خانواده می‌کشد، هستید.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو دیدن نمایید.

4. احترام همه جانبه

حتی زمانی که با همسر خود قهر هستید، در محیط های گوناگون و موقعیت های مختلف این قهر ها را بروز ندهید. بهتر است با هر شرایط و موقعیتی که دارید، برای حفظ غرور مردانه همسرتان او را تحقیر نکنید و در جمع او را بزرگ نشان دهید. مردان نیز مانند خانم ها نیاز به احترام و توجه دارند. حتی زمانی که قهر هستید از کلمات محبت آمیز استفاده کنید و در جمع او را تائید کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه احترام به همسر کلیک کنید.

5. حفظ غرور مردانه با واگذاری تصمیمات نهایی با همسر

برای حفظ غرور مردانه، تصمیمات نهایی را به همسر خود واگذار کنید. به این معنی که خود هیچ نظری نداشته باشید خیر! به عنوان خانم خانه در تصمیم گیری نظر خود را اعلام کنید اما برای حفظ غرور مردانه همسر خود در نهایت طبق نظر او کارها را انجام دهید.

6. تایید از سمت همسر

مهم ترین و اساسی ترین مسئله ای که باعث حفظ غرور مردانه همسر می‌شود عبارت است از.

  • آقایان علاقه به دیده شدن توسط همسر دارند.
  • آقایان نیاز دارند تا از سمت خانم هایشان تشویق شوند.
  • اقایان دوست دارند تا همسرشان به او ابراز علاقه کند.
  • مردان دوست دارند تا از زحماتشان قدردانی شود.
  • مردان دوست دارند تا مورد علاقه همسر خود باشند.
  • مردها دوست ندارند که مورد مقایسه قرار بگیرند.

برای درک بهتر حتما مقاله مرد بودن را بخوانید.

کلام آخر

با مطالعه مقاله متوجه شده اید که خرد شدن غرور مردانه چه تبعاتی به همراه دارد. همانطور که شکستن غرور مردانه باعث بهم ریختن زندگی می‌شود، حفظ غرور مردانه نیز باعث استحکام زندگی خواهد شد. نحوه برخورد با مردان باعث تقویت غرور‌مردانه یا شکستن این غرور می‌شود.

برای اطلاع از نحوه رفتار با مردان و حفظ غرور آنها از روانشناسان و مشاورین کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه غرور مردانه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: غرور مردانه

درمان شلختگی چیست؟ آیا راهی برای رهاشدن از این مشکل وجود دارد؟ اینها سؤالات بسیاری از ما هستند. مرتب بودن و نظم‌دادن به همه چیز یکی از ویژگی‌های اخلاقی است که خیلی از ما دلمان می‌خواهد داشته باشیم. اما گاهی اوقات واقعاً راهی برای آن پیدا نمی‌کنیم. شاید شما از ابتدا راهکارهای مناسب برای رعایت نظم را یاد نگرفته‌اید. یا شاید این روزها به هر دلیلی احساس می‌کنید دیگر به‌اندازه گذشته منظم نیستید.

فهرست مطالب

 

  • درمان شلختگی
  • دلایل شلختگی
    • ▪️ یادگیری
    • ▪️ مشغله‌های فکری
    • ▪️ بیماری‌های روحی
  • راهکارهایی برای رفع و درمان شلختگی
    • ◀️ اهداف کوتاه‌مدت تنظیم کنید
    • ◀️ برای درمان شلختگی استمرار داشته باشید
    • ◀️ درمان شلختگی با تهیه فهرستی از کارها
    • ◀️ از قسمت‌های مهم‌تر شروع کنید
    • ◀️ درمان شلختگی با انجام کارها در زمان خودش
    • ◀️ مشورت کنید
  • درمان شلختگی و اهمیت روان‌شناسی

این شرایط می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. اما خبر خوب این است که راه‌های بسیار ساده‌ای برای درمان شلختگی وجود دارد. قدم برداشتن از هدف‌های کوچک یا کمک‌گرفتن از دیگران از جمله مهم‌ترین این راهکارها هستند. در این مطلب سعی می‌کنیم تا همه راه‌های درمان شلختگی را بررسی کنیم. پس اگر شما هم درگیر این مشکل شده‌اید در ادامه همراه ما باشید. و یا از خدمات مشاوره فردی استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تصمیم‌گیری برای سال جدید می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

درمان شلختگی

اولین سؤالی که باید راجع به آن صحبت کنیم این است که اصلاً چرا باید به فکر درمان شلختگی باشیم؟ در حقیقت همه ما تا قبل از اینکه با دلایل یک موضوع آشنا باشیم یا در مورد آن احساس ضرورت نکرده باشیم به فکر تغییر نمی‌افتیم. راجع به اهمیت درمان شلختگی هم درست همین‌طور است.

اگر شما در حال خواندن این مطلب هستید احتمالاً متوجه شده‌اید که چیزی در زندگی‌تان باید تغییر کند. می‌توانیم بگوییم مهم‌ترین دلیل برای درمان شلختگی نیز همین احساس و خواسته خودتان است. علاوه بر این نظم‌دادن به شرایط مزایای دیگری نیز دارد که از جمله آنها می‌توان به اقدامات زیر اشاره کرد.

  • آراستگی ظاهری محیط
  • احساس آرامش روانی
  • جای هر چیزی را می‌دانید و دیگر لازم نیست دنبال آن بگردید
  • قضاوت بهتر دیگران راجع به شما

دلایل شلختگی

اصلاً چرا بعضی از ما درگیر شلختگی می‌شویم؟ چرا در مقابل کسانی هستند که همیشه به نظم اهمیت می‌دهند و مرتب نگه‌داشتن شرایط برایشان کار دشواری نیست؟ در جواب این سؤال باید بگوییم که شلختگی به ویژگی‌های شخصیتی و همین‌طور شرایط روحی و محیطی هرکدام از ما بستگی دارد.

به همین خاطر شاید بهتر باشد قبل از قضاوت‌کردن خودتان یا تلاش برای تغییر، کمی به دلایل بی‌نظمی فکر کنید. وقتی ما دلایل یک مشکل را شناسایی کنیم با احتمال بیشتری در تغییردادن شرایط موفق خواهیم بود. از جمله دلایل بی‌نظمی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

برای آشنایی با انواع موانع موفقیت کلیک کنید.

▪️ یادگیری

خیلی از کسانی که درگیر شلختگی می‌شوند در خانواده‌های بی‌نظم بزرگ شده‌اند. این افراد معمولاً در سال‌های کودکی الگویی نداشته‌اند که نظم را به آنها آموزش بدهد. به همین خاطر اطلاعاتی راجع به این موضوع ندارند.

اما گاهی اوقات هم کاملاً برعکس است. ممکن است شما در خانواده‌ای تربیت شده باشید که همیشه کارها را به جایتان انجام داده‌اند. در این صورت نیز معمولاً ما خیلی احساس ضرورت برای منظم نگه‌داشتن محیط را احساس نمی‌کنیم.

▪️ مشغله‌های فکری

بسیاری از روان‌شناسان معتقدند محیط نامنظم نشان‌دهنده ذهن شلوغ است. وقتی شما حجم بالایی از کارها را برای انجام‌دادن داشته باشید احتمالاً به خیلی از آنها نمی‌رسید. این افراد معمولاً کارهایشان برای مدت طولانی عقب می‌افتد. یا خیلی اوقات مجبور می‌شوند کارهای کم‌اهمیت‌تر را از لیست برنامه‌هایشان خط بزنند.

▪️ بیماری‌های روحی

شاید برایتان جالب باشد اگر بگوییم بی‌نظمی ارتباط مستقیمی با بیماری‌های روحی دارد. برای مثال کسانی که درگیر افسردگی می‌شوند انگیزه و انرژی لازم برای کارهایشان را از دست می‌دهند. اهمیت این موضوع تا جایی است که بسیاری از منابع مهم روان‌شناسی بی‌توجهی به ظاهر و بهداشت خود و محیط اطراف را دلیلی برای تأیید افسردگی می‌دانند.

کمال‌گرایی و همین‌طور اضطراب نیز از جمله مشکلات دیگری هستند که می‌توانند باعث بی‌نظمی باشند. شخصیت‌های کمال‌گرا معمولاً آن‌قدر به دنبال درست و کامل انجام‌دادن کارها هستند که خیلی وقت‌ها کارهایشان انجام نمی‌شود. زیرا آنها به دنبال یک شرایط ایده‌آل برای شروع یک کار می‌باشند.

اضطراب و به‌خصوص وسواس نیز درست همین‌طور است. وقتی شما حساسیت بالایی به انجام یک کار داشته باشید وقت زیادی را درگیر آن خواهید شد و همین مسئله می‌تواند دلیلی باشد برای اینکه کارتان به‌موقع تمام نشود. علاوه بر این بسیاری از بیماران اضطرابی آن‌قدر ذهنشان درگیر موضوع اضطراب است که دیگر فرصتی برای توجه به سایر امور ندارند.

پیشنهاد می شود که حتما درباره زندگی شخصیت های ناموفق بخوانید.

راهکارهایی برای رفع و درمان شلختگی

◀️ اهداف کوتاه‌مدت تنظیم کنید

اولین چیزی که باید برای درمان شلختگی بدانید این است که این مسئله یک‌شبه برطرف نمی‌شود. برخلاف چیزی که بسیاری از ما انجام می‌دهیم درمان شلختگی این طور نیست که شما تصمیم بگیرید از فردا تبدیل به آدم منظمی بشوید. برای رسیدن به این هدف باید از تغییرات کوچک اما پیوسته استفاده کنید.

پس اگر به دنبال تغییر هستید برای خودتان اهداف کوچک در نظر بگیرید. وقتی توانستید در رسیدن به این هدف‌ها موفق شوید به دنبال یک هدف دیگر بروید.

برای ایجاد تغییر در سال جدید حتما مقاله تصمیم گیری برای سال جدید را بخوانید.

◀️ برای درمان شلختگی استمرار داشته باشید

روان‌شناسان معتقدند اگر می‌خواهید یک رفتار تبدیل به عادت شما بشود باید در انجام آن استمرار داشته باشید. می‌خواهیم بگوییم یک‌بار انجام‌دادن یک کار آن را تبدیل به بخشی از شخصیت شما نخواهد کرد. پس سعی کنید هدف‌هایی که تنظیم می‌کنید را هر روز انجام بدهید.

◀️ درمان شلختگی با تهیه فهرستی از کارها

همیشه نوشتن کارها بهتر از این است که سعی کنید آن‌ها را در ذهنتان نگه دارید. وقتی کارهایتان نوشته می‌شوند اینکه چه کارهایی باید انجام شوند همیشه جلوی چشمتان است. به‌علاوه در این حالت شما زمان بیشتری برای فکرکردن و تصمیم‌گیری راجع به این مسئله دارید. به همین خاطر می‌گوییم بهتر است یک چک‌لیست از کارهایی که باید انجام بشود تهیه کنید و هر کاری که انجام می‌دهید را علامت بزنید.

برای آشنایی با راه های رسیدن به موفقیت در زندگی کلیک کنید.

◀️ از قسمت‌های مهم‌تر شروع کنید

اگر بیش از حد درگیر جزئیات بشوید هرگز نمی‌توانید کارتان را تمام کنید. یادتان باشد که زمان شما برای منظم‌کردن شرایط محدود است. پس سعی کنید در کمترین زمان بیشترین کار را انجام بدهید. برای رسیدن به این هدف ابتدا به سراغ قسمت‌های مهم‌تر بروید. برای مثال اگر مشغول مرتب‌کردن اتاق خودتان هستید طبیعتاً نظم‌دادن به میز کار اهمیت بیشتری از داخل کمد لباس‌ها دارد. پس سعی کنید کارهایتان را اولویت‌بندی کنید.

◀️ درمان شلختگی با انجام کارها در زمان خودش

یکی از خصوصیات اخلاقی شخصیت‌های بی‌نظم این است که کارهایشان را به زمان دیگری موکول می‌کنند. یادتان باشد بهترین زمان برای انجام هر کاری همین‌الان است. ما معمولاً وقتی کاری را به فردا یا هر زمان دیگری می‌اندازیم آن را انجام نمی‌دهیم. پس اگر فکر می‌کنید باید تغییری در محیط بدهید همین حالا برای انجام آن اقدام کنید.

◀️ مشورت کنید

مشورت‌کردن با کسانی که یک کار را بهتر از ما بلد هستند در هر مسئله‌ای مفید است. پس اگر فکر می‌کنید دلیل اصلی بی‌نظمی شما این است که روش‌های مرتب بودن را بلد نیستید بهتر است از کسانی که در این کار تجربه دارند کمک بگیرید. آنها می‌توانند راهکارهای خوبی برای جمع‌آوری یا نظافت محیط به شما ارائه کنند.

برای آشنایی با راهکارهای مفید برای مقابله با شلخته بودن همسر کلیک کنید.

درمان شلختگی و اهمیت روان‌شناسی

گاهی اوقات دلیل اصلی شلختگی و بی‌نظمی این است که شما مهارت‌های لازم را نمی‌دانید. برای مثال ممکن است مدیریت زمان را بلد نباشید. در نتیجه نمی‌توانید به‌خوبی برای انجام کارهایتان برنامه‌ریزی کنید. در چنین شرایطی کمک‌گرفتن از مشاورین روان‌شناسی می‌تواند بسیار مفید باشد.

آنها به‌خوبی می‌توانند مهارت‌های برنامه‌ریزی، مدیریت زمان و کنترل‌کردن افکار را به شما آموزش بدهند. به‌علاوه همان‌طور که گفتیم بیماری‌های روحی هم می‌توانند دلیلی برای بی‌نظمی شما باشند. به همین خاطر اگر درگیر بی‌نظمی و شلختگی شده‌اید و در مدیریت‌کردن این شرایط به مشکل خورده‌اید شاید کمک‌گرفتن از روان‌شناس متخصص راهکار مناسبی برای شما باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه تصمیم‌گیری برای سال جدید می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سؤالات متداول

چطور به فرزندم کمک کنم که بی‌نظمی را کنار بگذارد؟

بهترین روش برای این کار استفاده از سیستم پاداش و تنبیه است. دادن مسئولیت به فرزندان برای مرتب‌کردن یک قسمت از خانه و همین‌طور آموزش راهکارهایی برای رعایت نظم به آنها از دیگر راهکارهایی هستند که می‌توانید از آنها کمک بگیرید.

 

منبع: درمان شلختگی

آشپزی با همسر قطعا یکی از راه های افزایش کیفیت رابطه زناشویی است. معمولا زنان این کار را به عهده می‌گیرند؛ اما این به معنای تبدیل شدن آشپزی به وظایف آنان نیست. حتی در صورت شاغل نبودن خانمُ باز هم بهتر است وظایف بین زوجین تقسیم شود. بسیاری از مردان بلد نبودن را بهانه می‌کنند. اما یادگیری آشپزی به خصوص با همسر کار دشواری نیست و فقط به انگیزه نیاز دارد. اما چگونه می‌توان شخصی را که آشپزی نمی‌کند را ترغیب به این کار کرد؟ برای آشنایی با راه های صمیمیت با همسر کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • همسرم آشپزی بلد نیست
  • آثار مثبت آشپزی با همسر
    • وقت گذرانی با یکدیگر
    • افزایش خلاقیت با آشپزی با همسر
    • بهبود سلامت جسمانی
    • آثار روانی آشپزی با همسر
    • ایجاد خاطره های خوب با همسر
    • بالابردن روحیه همکاری
  • چگونگی تشویق همسر به آشپزی
    • 1- قدم های کوچک
    • 2- او را به پختن غذاهای ساده تشویق کنید
    • 3- شرکت در مسابقات یا کلاس های دونفره آشپزی
    • 4- اعتماد کردن
    • 5- با اوصادق باشید
    • سخن پایانی

برای دریافت مشاوره در زمینه آشپزی با همسر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

همسرم آشپزی بلد نیست

 

آشپزی با همسر یکی از راه های حمایت از زنان است، به خصوص نوعروسانی که آشپزی بلد نیستند. افراد به دلایل مختلف از انجام کارهای خانه و آشپزی سر باز می‌زنند. معمولا مردان به دلیل کلیشه های جنسیتی جامعه به آشپزی علاقه نشان نمی‌دهند. اما زنان هم توجیهاتی برای آشپزی نکردن دارند. بنابراین آشپزی با همسر می‌تواند تمام این کلیشه ها را کنار زده و به بهبود رابطه زن و مرد کمک هم بکند.

آثار مثبت آشپزی با همسر

آشپزی کردن یکی از فعالیت های لذت بخش در زندگی محسوب می‌شود. از آثار آن در زندگی مشترک، نمی‌توان غافل شد. آشپزی می‌تواند نوعی سرگرمی برای وقت گذرانی زوجین در کنار یکدیگر باشد.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک نمایید.

وقت گذرانی با یکدیگر

یکی از فواید آشپزی با همسر این است که زمان بیشتری با او می‌گذرانید. امروزه به دلیل سرعت بالای زندگی در جوامع مدرن یا مشغله های طرفین، زن و شوهر زمان بسیار کمی را با هم می‌گذرانند. احتمالا در روز فقط موفق به خوردن یک وعده غذایی با همسر خود شوند. اما با درست کردن همان یک وعده در کنارهم، لذت بیشتری خواهید برد.

برای آشنایی با سایر روش های وقت گذاشتن برای همسر کلیک کنید.

افزایش خلاقیت با آشپزی با همسر

این مورد علاوه بر تاثیر بر زندگی شخصی در زندگی اجتماعی افراد نیز موثر است. افزایش خلاقیت در حین آشپزی اتفاق می‌افتد. ما در امور مختلفی به خلاقیت نیاز داریم که این را راهکار ساده ای مثل آشپزی با همسر، می‌توان آموخت. امتحان کردن دستورالعمل های جدید یا مواد غذایی جایگزین، از مواردی است که خلاقیت را با آشپزی همراه می‌کند.

بهبود سلامت جسمانی

با آشپزی کردن در خانه و استفاده از موادغذایی سالم و تازه به سلامت جسمانی خود کمک می‌کنید. آشپزی با همسر در وقت و هزینه نیز صرفه جویی می‌کند. همچنین انجام این کار با همسر باعث شادابی و نشاط بیشتر خواهد شد. غذای خانگی یکی از راه های موثر برای پیشگیری از بروز امراض مختلف است.

آثار روانی آشپزی با همسر

آشپزی با همسر یکی از روش های کاهش دهنده استرس و فشار روانی است. زوجینی که درطول روز به انجام کارهای متعددی می‌پردازند با آشپزی کردن و تمرکز بر روی آن، می‌توانند مشکلات خود را فراموش کنند. آشپزی بچه ها از فضای مجازی و تلویزیون دور می‌کند و روحیه همکاری را در آنان افزایش می‌دهد. به طور کلی آشپزی باعث تحکیم روابط بین اعضای خانواده می‌شود.

ایجاد خاطره های خوب با همسر

قطعا فرایند آشپزی فقط به خوردن غذا منجر نمی‌شود. در طول مدتی که در حال آماده کردن غذا هستید؛ لحظاتی همراه با صدا، بو و طعم و… برای شما به ارمغان خواهد آمد. تحقیقات نشان می‌دهند، حافظه کلامی بسیار قدرتمند تر از انواع دیگر حواس است. به همین دلیل آشپزی با همسر و حتی آشپزخانه برای شما یادآور خاطرات خوب خواهد شد.

بالابردن روحیه همکاری

 

در زندگی مشترک به روحیه همکاری و تعامل با یکدیگر نیاز داریم. در زمان مشکلات در زندگی مشترک روحیه همکاری و مهارت حل مسئله به کمک ما خواهد آمد. آشپزی با همسر یکی از راه هایی است که می‌توان این مفهوم را تمرین کرد یا بالا برد. آشپزی برای خانواده کار آسانی نیست و اعضای دیگر نیز باید در این مسیر کمک کننده باشند.

چگونگی تشویق همسر به آشپزی

افراد دوست دارند با خانواده خود وقت بگذرانند یا از طرف آنان حمایت شوند. آشپزی یکی از راه هایی که می‌تواند اعضای یک خانواده را به یکدیگر نزدیکتر کند. گاهی هر دو نفر آشپزی بلدند ولی تمایل و انگیزه ای برای این کار ندارند. در این قسمت راهکارهای تشویق همسر به آشپزی را ذکر خواهیم کرد. برای چگونگی رفتار با همسر کلیک کنید.

1- قدم های کوچک

در ابتدا در انجام کارهای ساده و پیش پا افتاده از او کمک بخواهید. از همان ابتدا از او توقع انگیزه و رغبت زیاد برای آشپزی را نداشته باشید. او به مرور شروع به کنجکاوی خواهد کرد و به یاری شما خواهد پرداخت. در این مسیر به او اعتماد کنید ومدام به تشویق او بپردازید.

2- او را به پختن غذاهای ساده تشویق کنید

همیشه آشپزی با همسر به معنی درست کردن غذاهای دشوار یا ترتیب دادن یک مهمانی بزرگ نیست. قطعا در این موارد او انزجار بیشتری را تجربه خواهد کرد. در ابتدا از دستورالعمل ساده و موادغذایی در دسترس استفاده کنید. حتی آماده کردن یک صبحانه ساده نیز قدم خوبی برای شروع آشپزی کردن است.

3- شرکت در مسابقات یا کلاس های دونفره آشپزی

وقتی او خود را در کنار شما ببیند؛ احساس آرامش بیشتری خواهد کرد. اگز او را به تنهایی مجبور به حضور در کلاس ها و یا مسابقات آشپزی کنید؛ قطعا نتیجه خوبی مشاهده نخواهید کرد.احتمالا خود را مجبور به این کار حس می‌کند و بعد از مدتی دست از تلاش برمی‌دارد. ایجاد روحیه همدلی و همکاری در همسر در علاقه به آشپزی کردن موثر خواهد بود.

4- اعتماد کردن

بسیاری از افراد فقط به دلیل اینکه از خراب کردن هراس دارند؛ از آشپزی امتناع می‌کنند.احتمالا در گذشته به خاطر دستپخت بد مورد تمسخر واقع شده اند  و علاقه خود را به این کار از دست داده اند. اگر او شروع به آشپزی کرد؛ در طول پروسه مدام از او سوال نکنید.با او آرام و ملایم صحبت کنید و آزادی عمل به او بدهید. در اولین بار از اوتوقع زیادی نداشته باشید و به او غذاهای ساده تر را پیشنهاد بدهید. سعی نکنید بدون اجازه او غذا را بچشید یا چیزی را به آن اضافه کنید. اینکار ها باعث دلسردی همسرتان می‌شود. برای جلب اعتماد به همسر این مقاله را مطالعه کنید.

5- با اوصادق باشید

اگر اودستپخت خوبی ندارد یا بی علاقه اینکار را انجام می‌دهد؛ نیازی به تعریف وتمجیدهای الکی نیست. با او صادقانه نظر خود را بیان کنید. او خودش متوجه طعم و ایرادات غذا خواهد شد.اگر مدام وانمود کنید که از دستپخت او لذت می‌برید؛ او تلاشی جهت بهبودی انجام نمی‌دهد. به روشی صحیح از او انتقاد کنید. و هرگز در جمع دوستان یا خانواده از دسپخت بد او یا آشپزی نکردنش گلایه نکنید.

سخن پایانی

یادگیری هر مهارتی به زمان و پشتکار نیاز دارد. از همسر خود توقع غیر واقعی نداشته باشید. شاید شما هم شنیده باشید که اصلی ترین چاشنی در آشپزی، عشق است. قطعا این موضوع هم آشپزی مردان و هم زنان صادق است. تا زمانی که فرد از روی اجبار این کار انجام دهد؛ نه تنها خود لذتی نبرده بلکه باعث اختلال در غذا نیز خواهد شد. با ریشه یابی علت عدم علاقه همسر به آشپزی و کمک گرفتن از یک زوج درمانگر، آشپزی با همسر را تبدیل به یکی از تجربیات جذاب زندگی مشترک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آشپزی با همسر می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

سوالات متداول

فوائد آشپزی با همسر چیست؟

تقویت روحیه همکاری، وقت گذرانی، افزایش خلاقیت، بهبود سلامت جسمانی وایجاد خاطره های خوب از فوائد آشپزی با همسر است.

برای تشویق همسر به آشپزی،چه کنیم؟

با کارهای ساده شروع کرده و در مسابقه ها یا کلاس های دونفره شرکت کنید، به او اعتماد کرده و با او صادق باشید.

 

منبع: آشپزی با همسر 

ازدواج دختر خاله با پسر خاله در بسیاری از خانواده ها به دلیل فوایدش رخ می‌دهد. این ازدواج را می‌توان از جهات گوناگونی مورد بررسی قرار داد تا درست و غلط بودنش را مشخص کرد. ازدواج فامیلی منافع و فواید بیشتری نسبت به معایب آن دارد. از فواید ازدواج دختر‌خاله با پسر خاله می‌توان به آشناییت با خانواده ها، فرهنگ مشترک، آسودگی خاطر و … اشاره کرد.

فهرست مطالب

 

  • ازدواج دختر خاله با پسر خاله
  • معایب ازدواج دختر خاله با پسر خاله
    • ژنتیک
    • ازدواج دختر خاله با پسر خاله و دخالت های زیاد خانواده ها
    • وابستگی شدید قبل از ازدواج
  • فواید ازدواج دختر خاله با پسر خاله
    • فرهنگ مشترک
    • کمتر بودن تنش های زندگی
    • کمک و حمایت والدین
    • آسودگی خاطر خانواده ها به دلیل آشنایی
    • حل سریع مسائل مالی
    • کلام آخر

ولی مهم ترین عیب ازدواج فامیلی، مشکلات ژنتیکی است. فرزندان حاصل این نوع ازدواج ها با ضریب بالاتری مبتلا به سندرم داون، مشکلات ژنتیکی و معلولیت می‌شوند. اما قبل از هر گونه ازدواجی، چه ازدواج فامیلی و چه ازدواج غیر فامیلی به مشاوره قبل از ازدواج رجوع کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج‌دختر خاله با پسرخاله می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

ازدواج دختر خاله با پسر خاله

هیچ فردی را نخواهید دید که به دلیل منافع وارد رابطه ای نشده باشد. تمام روابط افراد به دلیل سودهایی که دارد پایدار خواهد ماند. قابل ذکر است که منافع فقط مادیات نیست! حمایت خانواده ها، آشنایی با خانواده و علاقه نیز جزو منافع به حساب می‌آیند.

به همین دلیل ازدواج فامیلی نیز پر از سود و منافع است که افراد را به سمت خود می‌کشاند. ازدواج‌ های فامیلی مانند ازدواج دختر‌خاله با پسر خانه یکی از وصلت های پر تکرار در میان خانواده ها است. این ازدواج ها بیشتر از معایب، منافعی دارد که در ادامه با تمام این مسائل آشنا خواهیم شد. با این حال به دلیل اهمیت پیامدهای آن متخصصین این ازدواج را توصیه نمی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج فامیلی کلیک کنید.

معایب ازدواج دختر خاله با پسر خاله

 

ازدواج دختر ‎خاله با پسر خاله علاوه بر فواید، معایبی نیز دارد. که در ادامه در رابطه به مهم ترین معایب این ازدواج اشاره کرده ایم.

قبل از آن حتما درباره بیماری های ناشی از ازدواج فامیلی بخوانید.

ژنتیک

اصلی ترین و مهم ترین مساله در ازدواج‌دخترخاله با پسرخاله مسائل ژنتیکی است. قبل از ازدواج آزمایش های ژنتیکی در زمینه فرزندآوری را بررسی کنید. این ازدواج ها خطر به دنیا آمدن کودکان ناقص را افزایش می‌دهد. حتی خطر ابتلا به اختلالات ژنتیکی در نوه هایتان نیز بالا است. به دنیا آمدن کودکان معلول، کودکان دارای سندرم داون و بیماری های خاص مخصوصا مشکلات خونی در این ازدواج اتفاق خواهد افتاد.

ازدواج دختر خاله با پسر خاله و دخالت های زیاد خانواده ها

در ازدواج دختر خاله با پسر خاله ، خانواده ها به دلیل آشناییت با یکدیگر و در واقع راحت بودن با عروس و داماد اجازه هر نوع دخالت را به خود خواهند داد. دخالت های بیجا حتی در زمینه دکوراسیون منزل، مدل لباس، زندگی زناشویی و … اتفاق خواهد افتاد. گاهی خانواده ها چون خیلی با عروس و داماد خود راحت هستند به دنبال بررسی و آگاهی زیاد از زندگی فرزندانشان می‌باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دخالت والدین در ازدواج کلیک کنید.

وابستگی شدید قبل از ازدواج

یکی دیگر از معایب ازدواج دختر خاله و پسر خاله، وابستگی هایی است که قبل از ازدواج‌صورت می‌گیرد. اینگونه در نظر بگیرید که دختر‌خاله و پسر‌خاله ای به یکدیگر علاقه دارند و به دلیل رابطه خویشاوندی از ازدواج‌باهم اطمینان دارند. اما این مساله را در نظر نمی‌گیرند که شاید ازدواجشان با مشکلاتی برخورد داشته باشد و به شدت به یکدیگر وابسته می‌شوند و حتی گاهی رابطه جنسی قبل از ازدواج نیز در این افراد اتفاق خواهد افتاد.

فواید ازدواج دختر خاله با پسر خاله

 

فواید ازدواج دختر‌خاله با پسر خاله نسبت به معایب آن گاه برتری می کند. در ادامه به بررسی فواید این ازدواج پرداخته ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اهمیت خانواده همسر در ازدواج کلیک کنید.

فرهنگ مشترک

یکی از مشکلاتی که در ازدواج های دیگر وجود دارد، فرهنگ متفاوت است. اما ازدواج دختر خاله با پسر خاله به دلیل فرهنگ های مشترک و آشنایی از فرهنگ یکدیگر با این مشکلات روبرو نخواهد شد.

کمتر بودن تنش های زندگی

زوجین در اوایل زندگی به دلیل تفاوت هایی که دارند بیشتر با یکدیگر درگیر خواهند شد. اما در ازدواج دخترخاله و پسر خاله به دلیل اینکه از کودکی با یکدیگر ارتباط داشته اند و به شناختی از ویژگی های یکدیگر رسیده اند. با تنش ها و مشکلات کمتری در زندگی روزمره روبرو خواهند شد. به همین دلیل یکی از فواید مهم ازدواج دختر‌خاله با پسر‌خاله ، کاهش تنش ها در زندگی است.

با این حال چنین زوج هایی هم به زوج درمانی نیاز پیدا می کنند.

کمک و حمایت والدین

همانطور که در ازدواج دختر خاله با پسر خاله خانواده ها بیشتر دخالت می‌کنند، همان قدر نیز کمک و حمایت والدین در شرایط سخت بیشتر می‌شود. اگر زوجین با مشکلاتی روبرو شوند و یا نیاز به حمایت داشته باشند خانواده ها برای کمک به آنها همه کار خواهند کرد.

آسودگی خاطر خانواده ها به دلیل آشنایی

ازدواج سالم در شرایط امروزی بسیار دشوار شده است. آشنایی خانواده ها و دختر یا پسر از کودکی به خانواده ها آسودگی خاطر می‌دهد. به دلیل شناختی که خانواده ها از یکدیگر دارند با خیال راحت تری دختر خود را عروس خواهند کرد. به همین دلیل یکی از فواید ازدواج دختر خاله با پسر خاله آسودگی خاطر خانواده ها به دلیل آشنایی است.

حل سریع مسائل مالی

یکی از فواید ازدواج دختر خاله و پسر خاله حل سریع مسائل مالی است. بسیاری از ازدواج های غیر فامیلی، زمانی که با مشکلات مالی همراه شود، خانواده ها سخت‌تر کمک می‌کنند. اما در ازدواج دختر‌ خاله با پسر خاله مسائل مالی توسط خانواده ها راحت تر حل خواهد شد.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله در مورد ازدواج دختر خاله با پسر خاله صحبت شده است. به فواید و معایب این ازدواج نیز اشاره کرده ایم. از مهم ترین مزیت ازدواج های فامیلی به آشنایی با فرد مقابل می‌توان اشاره کرد. اما حتما قبل از ازدواج با هر شخصی با مشاورین و روانشناسان مشورت کنید.

مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج‌دختر خاله با پسرخاله می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ازدواج دختر خاله با پسر خاله

ازدواج پسر دایی با دختر عمه از معایب و فواید بسیاری برخوردار است. اصلی ترین معایب این ازدواج مشکلات ژنتیکی است. در واقع وجود ژن های بیمار در ژنتیک مادر و پدر باعث بروز مشکلات ژنتیکی در افراد می‌شود. این اختلالات ژنتیکی شامل: هموفیلی،کم خونی داسی شکل، معلولیت، سندرم داون و … می‌شود. اما اگر این بیماری ها به فرزندان منتقل نشود، به نسل های بعدی انتقال می‌یابد. اما از فواید ازدواج پسر‌دایی با دختر عمه می‌توان به ازدواج‌راحت، فرهنگ یکسان، شناخت و آشنایی خانواده ها اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج فامیلی کلیک کنید.

فهرست مطالب

 

  • ازدواج پسر دایی با دختر عمه
  • فواید ازدواج پسر دایی با دختر عمه
    • 1. فرهنگ یکسان
    • 2. آشنایی با خانواده
    • 3. ازدواج راحت
    • 4. شناخت پسر دایی با دختر عمه از همدیگر
  • معایب ازدواج پسر دایی با دختر عمه
    • دخالت والدین
    • بیماری های ژنتیکی
    • طلاق پر دردسر
    • بی توجهی به تحقیقات جامع
    • چشم پوشی از نقص های مهم در ابتدای ازدواج
    • کلام آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج پسردایی با دخترعمه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

ازدواج پسر دایی با دختر عمه

 

ازدواج پسر دایی با دختر عمه از ازدواج‌ های فامیلی پر طرفدار است. بسیاری از افراد به دلیل شناخت کاملی که از خانواده‌ها دارند، راضی به وصلت فرزندان خود با فامیل می‌شوند. ازدواج پسر‌دایی با دختر عمه معایب و فواید زیادی دارد. که البته مشکلات ژنتیکی از بزرگ ترین معضل این ازدواج است.

بروز بیماری ژنتیکی در ازدواج پسر‌دایی با دختر عمه بسیار بالا است. ازدواج های فامیلی به دلیل آشنایی با خانواده ها، آسانی، شناخت طرف مقابل و … طرفداران زیادی دارد. البته که خانواده ها نقش بسیار پر رنگی در زندگی فرزندان دارند. برای اطلاع از اهمیت خانواده همسر در ازدواج کلیک کنید.

فواید ازدواج پسر دایی با دختر عمه

فواید ازدواج پسر‌دایی با دختر عمه از منظر های متفاوتی بررسی شده است که عبارتند از.

1. فرهنگ یکسان

از فواید ازدواج پسر دایی با دختر عمه می‌توان به یکسان بودن فرهنگ ها اشاره کرد. خواهر و برادری که بزرگان این وصلت هستند در یک خانواده با یک شیوه تربیتی و فرهنگ رشد یافته اند، به همین دلیل یکسان بودن فرهنگ ها مشکلات ازدواج کمتر می‌شود. و احتمال اینکه زوجین در آینده با مشکل روبرو شوند، کاهش می‌یابد.

2. آشنایی با خانواده

دومین فایده ازدواج پسردایی با دختر عمه، آشنایی کامل با خانواده ها است. خانواده ها سال ها با یکدیگر زندگی کرده اند و از روحیات و رفتار یکدیگر اطلاع دارند. بنابراین این ازدواج نسبت به افراد دیگر کمتر دچار تنش و دغدغه خواهد شد. اینکه خانواده ها به شناخت کاملی از عروس یا داماد خود رسیده اند و از کودکی با او در ارتباط بوده‌اند. دلیل محکمی برای ازدواج فامیلی است.

3. ازدواج راحت

معمولا ازدواج پسر دایی با دختر عمه با مخالفت خانواده ها همراه نمی‌شود. ازدواج های فامیلی به دلیل شناخت و رضایت بیشتر خانواده به راحتی صورت می‌گیرد. خانواده ها در ازدواج پسر‌دایی با دختر عمه توقعات خود را کم می‌کنند و فشارهای کمتری به یکدیگر وارد می‌کنند. بنابراین ازدواج راحت تری در این وصلت ها اتفاق می‌افتد. برای اطلاع از سختی های ازدواج کلیک کنید.

4. شناخت پسر دایی با دختر عمه از همدیگر

مهم ترین فایده ازدواج پسردایی با دختر عمه شناخت از دوران کودکی است. پسردایی و دختر عمه از دوران کودکی هم بازی بوده اند و از خصوصیات اخلاقی یکدیگر آگاه هستند. این ازدواج ها معمولا علاقه مندی از دوران کودکی را همراه دارد. و به دلیل شناخت کامل زوجین از یکدیگر با مشکلات کمتری روبرو است.

با این حال حتما باید برای مشاوره و زوج درمانی قبل و بعد ازدواج به متخصص مراجعه کنید.

معایب ازدواج پسر دایی با دختر عمه

معایب ازدواج پسر‌دایی با دختر عمه در موارد زیر خلاصه می‌شود.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

دخالت والدین

در ازدواج پسر دایی با دختر عمه، خانواده ها به دلیل صمیمیت با زوجین و احساس راحتی بیش از حد اجازه هر نوع دخالتی را به خود می‌دهند. به همین دلیل از معایب بزرگ این نوع ازدواج ها به راحتی می‌توان به دخالت والدین اشاره کرد. امروزه عامل بسیاری از طلاق های زوجین در ازدواج های فامیلی، دخالت والدین است. این دخالت ها زوجین را با چالش های زیادی روبرو خواهد کرد. برای اطلاع از مشکلات دخالت والدین در ازدواج کلیک کنید.

بیماری های ژنتیکی

 

ازدواج پسر دایی با دختر عمه از نظر ژنتیکی با مشکلات جدی ای روبرو خواهد شد. بر اساس تحقیقات 70درصد از بیماری های ژنتیکی اختلالات خونی است و بقیه اشاره به افسردگی، سندرم داون، معلولیت و اختلالات ژنتیکی دارد. ژن های معیوبی که والدین به همراه دارند اگر به فرزندان منتقل نشود، حتما در نسل ها بعدی بروز خواهد کرد. قبل از اقدام به ازدواج، تمام آزمایشات ژنتیک را انجام دهید. و از مشاورین ژنتیک کمک بگیرید. برای اطلاع از بیماری های ناشی از ازدواج فامیلی کلیک کنید. عکس زیر نشان از بیماری هموفیلی است.

طلاق پر دردسر

یکی از معایب مهم ازدواج پسر دایی با دختر عمه طلاق های پر حاشیه و پر دردسر است. اگر زوجین در زندگی با مشکل مواجه شوند به سختی قادر به بیان هستند و با دشواری تصمیم به طلاق می‌گیرند. حتی زمانی که طلاق انجام شود روابط خانواده ها قطع می‌شود و با تنش همراه می‌شود.

بی توجهی به تحقیقات جامع

یکی از معایب ازدواج پسر دایی با دختر عمه، عدم تحقیقات جامع است. خانواده ها به دلیل شناختی که از فرزند خواهر و برادر خود دارند به دنبال تحقیقات جامع و کامل نمی‌روند. که یکی از بدترین اتفاقات قبل از آغاز زندگی مشترک، راجب فرد مقابل تحقیق نکردن است. قبل از ازدواج های فامیلی و غیر فامیلی از مشاورین ازدواج کمک بگیرید.

چشم پوشی از نقص های مهم در ابتدای ازدواج

یکی از بزرگ ترین معایب ازدواج پسر دایی با دختر عمه، چشم پوشی از ایرادات و نقص های دختر و پسر است. اینکه والدین توجهی به نقص و ایرادات فرزندان نداشته باشند به مرور در زندگی بروز پیدا می‌کند و زمینه ساز مشکلات است.

کلام آخر

ازدواج مهم ترین تصمیمی است که هر فردی در زندگی خود می‌گیرد. هیچ ازدواجی بدون شناخت و نسنجیدن موفق نخواهد بود. قبل از ازدواج از مشاورین و روانشناسان ازدواج کمک بگیرید و با چشم باز و شناخت کامل ازدواج کنید. شاید پسر دایی و دختر عمه خود را بشناسید اما بدون کمک روانشناس از اعماق وجود او پی نخواهید برد. شناخت زوجین فقط توسط متخصصین و مشاورین ماهر امکان پذیر است. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت حضوری و تلفنی به مراجعان خدمات ارائه می‎دهد. برای‌کسب اطلاعات بیشتر با شماره درج شده تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج پسردایی با دخترعمه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ازدواج پسر دایی با دختر عمه