اختلال خلق ادواری یا سایکلوتایمی در دسته اختلالات دوقطبی اما با شدت کم تعریف میشود. تغییرات خلقی در سیکلوتایمی بین افسردگی خفیف یا مزمن و دورههای نیمه شیدایی در طولانی مدت رخ میدهد. خیلی از افراد دچار این اختلال ممکن است بدون تشخیص به زندگی خود ادامه دهند، اما عدم رضایت و شکستهای دائمی در بخشهای مختلف زندگی به وضوح در شرح حال این افراد دیده میشود. به همین دلیل در صورت تشخیص، درمان ضروری است. متخصصان با استفاده از تکنیکهای و روشهای مختلف به آن ها برای بهبود سبک زندگیشان کمک میکنند.
منبع: اختلال خلق ادواری یا سایکلوتایمی
برای دریافت مشاوره در زمینه سایکلوتایمی میتوانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
اختلال خلق ادواری یا ادوار خویی چیست ؟
اختلال سیکلوتایمیک یا اختلال خلق ادواری را میتوان شکلی طولانیتر ولی با علائم ملایمتر اختلال دوقطبی نوع دوم دانست. زنان و مردان هر دو دچار سایکلوتایمی میشوند اما اغلب زنان هستند که به فکر درمان افتاده و به مراکز درمانی و کلینیکهای روانشناسی مراجعه میکنند. این اختلال ورژن خفیفتر اختلال دوقطبی نوع دوم بهحساب میآید ولی ازآنجاکه بیماران ملاکهای تشخیصی یا زمانی این بیماری را بهطور کامل برآورده نمیکنند، تشخیص ادوار خویی را میگیرند. برای آشنایی با انواع علائم اختلال دوقطبی کلیک کنید.
اختلال سیکلوتایمیک یا اختلال خلق ادواری قبلا بهعنوان نوعی اختلال شخصیت بررسی میشد زیرا که بهتدریج شروع میشود و نیز مدتزمان زیادی ادامه مییابد. در صورتی که دچار این اختلال یا نشانههای مشابه آن شدهاید، حتما از خدمات مشاوره افسردگی استفاده نمایید.
علائم اختلال خلق ادواری | ویژگیهای مبتلایان اختلال ادوار خویی
علائم افراد بزرگسال مبتلابه اختلال خلق ادواری به مدت حداقل دو سال و کودکان و نوجوان به مدت حداقل یک سال ادامه داشته است. در طول این دوره ممکن است علائم متعددی از هیپومانیا و نیز افسردگی را بروز دهند، اما شدت و تعداد این نشانهها به حدی نیست که بتوان فرد را مبتلابه دوقطبی دانست. این ویژگیها شامل موارد زیر میتواند باشد:
- چهارشنبه ۱۵ فروردین ۰۳ ۰۸:۴۷
- ۲۰ بازديد
- ۰ نظر