زندگی بدون بچه یا با بچه

مشاوره روانشناسي ذهن نو

زندگی بدون بچه و فرزند از آن دسته موضوعاتی است که حتی تصور آن برای بسیاری از ما غیرممکن است. روانشناسان معتقدند همه ما از جایی به بعد در زندگی‌مان نیاز داریم فرزندانی داشته باشیم که با تربیت آن‌ها احساس مفید بودن بکنیم. به عبارتی شاید بتوان گفت داشتن فرزند یک نیاز غریزی و ذاتی در همه ماست. اما زوج‌های زیادی هم هستند که به هر دلیلی ممکن است زندگی بدون بچه را تجربه کنند. اگر هر دو نفر باهم به این توافق رسیده باشند که تمایلی به داشتن فرزند ندارند این شرایط تا حدودی قابل‌تحمل خواهد بود. اما اگر پای دلایلی مثل مخالفت یکی از زوجین یا ناباروری در میان باشد احتمالاً شرایط سختی را تجربه خواهید کرد. در ادامه به ابعاد مختلف زندگی بدون فرزند پرداخته‌ایم. در صورت شک در مورد این موضوع مشاوره خانواده دریافت نمایید.

منبع: زندگی بدون بچه یا با بچه

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی بدون بچه می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

زندگی بدون بچه و فرزند و یا پایبندی به نیاز غریزی؟

اریک اریکسون، روانشناس آمریکایی معتقد است انسان‌ها در هر مرحله از زندگی با یک نیاز روبه‌رو می‌شوند. پس از مرحله جوانی و نیاز به پیدا کردن همسر، هرکدام از ما وارد مرحله زایندگی و تولید می‌شویم. در این مرحله شما نیاز دارید احساس کنید در حال رشد دادن و مراقبت از یک‌چیز باارزش هستید که در آینده از شما به یادگار باقی می‌ماند.

شاید تحقق نیافتن این پدیده باارزش یعنی داشتن فرزند و و تربیت آن؛ برای بسیاری از خانواده‌ها سبب بروز احساس ناامیدی و رکود شود. این شرایط می‌تواند بیماری‌های روحی بسیاری را به دنبال داشته باشد. به همین خاطر است که روانشناسان معتقدند داشتن فرزند یکی از نیازهای ذاتی و غریزی هرکدام از ما است که دیر یا زود جای خالی آن را در زندگی را احساس می‌کنیم. برای آشنایی با پارامترهای زندگی مشترک موفق کلیک کنید.

دلایل انتخاب زندگی بدون بچه

 

زوجین به دلایل مختلفی زندگی بدون بچه را انتخاب می‌کنند. البته گاهی این انتخاب آنها نیست به دلایل ناباروری مجبور به پذیرش این شرایط هستند. اما به طور کلی عواملی که آنها را از داشتن بچه منصرف می‌کند؛ شامل موارد زیر می‌شود. برای اطلاع از نشانه های خانواده سالم کلیک کنید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.