حمله صرع یکی از بیماری های عصبی مزمن محسوب میشود که بر زندگی شخصی و حرفه ای افراد تاثیر دارد. در این بیماری بلند مدت که نشانه اصلی آن تشنج است فرد علائم زیادی را تجربه میکند. برای شکل گیری این بیماری دلایل زیادی وجود دارد اما به طور کلی زمان شروع این حملات مشخص نیست و به عوامل زیادی بستگی دارد. برای این بیماری درمان مشخصی در نظر گرفته نمیشود اما میتوان این حملات و همچنین نشانه ها را تا حد زیادی کنترل کرد. این اختلال هم میان کودکان و میان بزرگسالان وجود دارد. اما فراموش نکنید که یک بیماری روانی یا اختلال فکری نیست و لزوما هر فردی که دچار تشنج میشود نیز صرع ندارد. تشنج اصلی ترین نشانه صرع بوده اما شدت تشنج و همچنین دیگر علائم در افراد متفاوت بوده و بستگی به نوع صرع دارد.
برای دریافت مشاوره در زمینه حمله صرع میتوانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.
منبع: حمله صرع | علائم بیماری صرع خفیف
حمله صرع
نوع خفیف حمله صرع شاید به ندرت قابل شناسایی باشد و یا به ندرت بروز کند. اما به طور کلی مدت زمان حملات غیرقابل پیش بینی هستند. در طول این حملات، احتمال دارد که فرد به خود و دیگران آسیب هایی وارد کند. همچنین برای برخی شروع دوره تشنج با بروز نشانه های مشخصی همراه است که فرد و یا اطرافیان را مطلع میکند.
صرع بیماری شایعی نبوده و همچنین مصری نیست. اما زمینه های خانوادگی و ژنیتکی در شکل گیری آن بسیار نقش دارند. از طرفی زمان بروز اولین علائم نیز مشخص نیست به همین دلیل افراد باید نسبت به نشانه ها حساس بوده و به موقع فرایند درمان را آغاز کنند.
نشانه های حمله صرع
قبل از شروع حمله صرع و همچنین در حالت خفیف صرع نشانه هایی در فرد بروز میکند که فرد متوجه عود بیماری اش میشود. همچنین برخی از افرادی که مبتلا به صرع هستند؛ با توجه به عوارض جانبی داروهایی که مصرف میکنند و همچنین بیماری های دیگر، علائمی در ظاهر و رفتارهای آنان نیز ظاهر میشود. برخی از نشانه های این حملات شامل موارد زیر میشود.
بروز تغییراتی که در حواس پنجگانه (برای مثال قبل بروز تشنج افراد بوی خاصی را احساس میکنند.)
سرگیجه
بی حسی و گزگز شدن اندامها
بی هوشی کامل
بروز حرکات تکراری
عدم پاسخ به محرک های خارجی
انواع حمله صرع
انواع حمله صرح از لحاظ تحریک مغز به دو نوع کانونی و عمومی تقسیم میشود. در صرح کانونی تنها یک قسمت مغز تحت تاثیر قرار میگیرد. اما در صرع عمومی کل سلول های عصبی مغز به طور ناگهانی شروع به فعالیت کرده و سپس انرژی الکتریکی خود را تخلیه میکنند. به همین دلیل فرد دچار بی هوشی میشود. در این قسمت به توضیح انواع مختلف صرع عمومی و کانونی میپردازیم.
- شنبه ۱۳ آبان ۰۲ ۱۱:۴۹
- ۲۱ بازديد
- ۰ نظر