وابستگی کودک به لباس خاص معمولا در سن ۲ تا ۵ سالگی اتفاق می‌افتد. در این سن کودکان علاقه بسیار زیادی به لباس پوشیدن‌ های تکراری دارند. در برخی از شرایط به قدری وابستگی کودک به لباس خاص بیشتر می‌شود؛ که حتی مادرها توانایی شستن این لباس‌ها را ندارند. به همین دلیل باید تعویض لباس کودک را هنگامی که او خواب است انجام دهند. بنابراین والدین باید لباس‌ های کودک را هنگام یک عملیات شبانه انجام دهند. و تا قبل از بیدار شدن او لباس ‌های تمیز و مرتب به تن کودک کنند. این تعویض باید به شیوه ‌ای باشد که کودک متوجه تعویض لباس نشود.

 

بر اساس تحقیقات از هر ده کودک ۴ نفر به وابستگی دچار هستند؛ و معمولا این کودکان به لباس‌ های خاصی مانند پرنسسی و مرد عنکبوتی و وابسته هستند. روش‌ های زیادی برای مقابله با وابستگی کودک به لباس ‌های خاص وجود دارد؛ که والدین می‌توانند انجام دهند. در این روش می‌توانید از روانشناس و مشاورین متخصص در حوزه کودک راهنمایی بگیرید. برای دریافت مشاوره در زمینه وابستگی کودک به لباس خاص می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: وابستگی کودک به لباس خاص | 4 دلیل وابستگی به لباسی خاص

وابستگی کودک به لباس خاص

برخی از رفتار های کودکان معمولا برای والدین تعجب آور است. و والدین با هر گونه عدم درک مواجه می‌شوند. یکى از این کار های تعجب آور و عجیب غریب والدین این است که فرزنداشان به وابستگی یک لباس خاص مبتلا است. این کودکان معمولا دوست دارند که یک لباس را هر روز بپوشند و با آن رفت و آمد کنند. این وابستگی کودک به لباس خاص معمولا برای لباس ‌های پرنسسی یا شخصیت ‌های کارتونی است.

مثلا لباس‌ های پرنسسی، مرد عنکبوتى، بتمن و … لباس‌ های مخصوص و خاص برای کودکان است؛ که نسبت به آنها وابسته می‌شوند. والدین معمولا کلافه و خسته از این وضعیت می‌شوند. اما راهکار هایی وجود دارد که می‌توانید وابستگی کودک و لباس خاص را برطرف کنید. راهکار ها و روش‌ های مقابله با وابستگی کودک به لباس‌ خاص را در این مقاله توضیح داده ‌ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

دلیل وابستگی کودک به لباس پوشیدن خاص

وابستگی کودک به لباس خاص دلایل متفاوتی دارد. برخی از کودکان طبق نظر خاص خود به لباس وابسته می‌شوند. در این بخش مقاله دلیل اینکه کودک چرا چنین رفتاری را انجام می‌دهد توضیح داده ‌ایم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.