درد نوروپاتیک یکی از انواع دردهای عصبی محسوب میشود که در اثر بروز عفونت یا آسیب دیدگی ایجاد میشود. در واقع این عامل درد نیست که چنین دردی ایجاد میکند. بلکه این نوع درد همانطور که از نامش هم مشخص است؛ بیشتر ریشه روانی و عصبی دارد. بیمارانی که با این مشکل روبرو هستند؛ درد سوزشی، تیرکشنده و برق آسایی را تجربه میکنند. مدت زمان ماندگاری این درد نیز متغیر بوده و به عوامل زیادی بستگی دارد.
همچنین درد عصبی معمولا موقت بوده و گاهی به صورت خودجوش از بین میرود. اما احتمالا شدت گرفتن آن نیز هست. برای این نوع درد درمان هایی وجود دارد که از درمان عامل اصلی درد متفاوت است. عامل به وجود آورنده درد در بیشتر موارد با سیستم عصبی مرکزی رابطه مستقیم دارد. در ادامه علل، نشانه ها و درمان دردهای نوروپاتیک شرح دادهایم.
برای دریافت مشاوره در زمینه درد نوروپاتیک میتوانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.
منبع: درد نوروپاتیک | علت و داروهای ضد درد نوروپاتیک
درد نوروپاتیک
درد نوروپاتیک دردی مزمن و پیچیده است که به دلیل آسیب های بافتی اتفاق میافتد. در بیشتر موارد علت این نوع درد آسیب دیدن رشته های عصبی و یا عدم کارکرد درست آنهاست. این رشته های عصبی آسیب دیده سیگنال های غلطی به مراکز درد فرستاده به همین دلیل هم در محل آسیب دیده و هر اطراف آن شاهد بروز درد هستیم.
برای این نوع درد دلایل مختلفی مطرح میشود که معمولا نشانه های آنها مشترک است. همچنین درد نوروپاتی ممکن است در اثر آسیب به بافت های سیستم عصبی مرکزی و یا محیطی باشد.
نشانه های درد نوروپاتیک
علائم همه بیماران مبتلا به درد نوروپاتیک یکسان نیست. همچنین شدت این علائم نیز میان افراد متفاوت است. از طرفی به نوع آسیب و محل آن نیز بستگی دارد. اما به طور کلی برخی از شایعترین نشانههای این نوع درد، شامل موارد زیر میشود.
✔️ درد خنجری
✔️ احساس سوزن سوزن شدن و گزگز در نواحی مختلف
✔️ درد خودبخودی بدون وجود محرک خاصی
✔️ درد شدید در اثر محرک های محیطی فاقد اهمیت مثل سرما یا شانه کردن سر
✔️ بروز یک احساس ناخوشایند مزمن و غیر عادی
✔️ بروز اختلالات خواب
✔️ بروز مشکلات روانی مختلف
دلایل بروز درد نوروپاتیک
همانطور که گفته شد؛ درد نوروپاتیک به دلایل مختلفی ایجاد میشود. برخی از عمده ترین دلایل بروز این درد در افراد شامل موارد زیر میشود.
- یکشنبه ۱۶ مهر ۰۲ ۰۱:۵۸
- ۲۲ بازديد
- ۰ نظر