داشتن رضایت زناشویی در زندگی یکی از فاکتورهای بسیار مهم در سلامت روان انسان است. در واقع تنشهای مرتبط با زندگی مشترک سهم بسزایی در آشفتگیهای روانی افراد دارند و میتوانند زمینه بروز مشکلاتی نظیر افسردگی و اضطراب را ایجاد کنند. با این حال رضایت زناشویی چیست و چگونه به وجود می آید؟
متخصصان سلامت روان بر این باورند که احساس رضایتمندی در زندگی مفهومی چند بعدی است و تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله میزان همدلی زوجین، صمیمیت آنها، وجود احترام متقابل و توانایی مدیریت تعارضها قرار دارد. اما واقعا چگونه میتوان چنین حسی را در خود و همسرمان ایجاد کنیم؟
برای دریافت مشاوره در زمینه رضایت زناشویی میتوانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.
منبع: رضایت زناشویی
رضایت زناشویی و اهمیت آن در زندگی
رضایت زناشویی به معنای احساس رضایت کلی از رابطه با همسر و خشنودی از داشتن یک زندگی مشترک است. برای اینکه در مورد رضایت زناشویی موجود در روابط خود بینش بیشتری به دست بیاورید بهتر است کمی بیشتر به رابطه با همسرتان فکر کنید. زمانی که به رابطهتان می اندیشید چه افکاری از ذهنتان عبور میکند و چه احساساتی در شما جریان مییابند؟ آیا زندگی مشترک توانسته است برای شما عشق و آرامش به همراه بیاورد یا اینکه وقتی به آن فکر می کنید بیشتر درگیر احساس تنش و ناکامی می شوید؟
بسیاری از زوجین با وجود اینکه مشکل بحرانی و خاصی ندارند رضایت زناشویی پایینی دارند و بیشترین احساسی که در رابطه با همسرشان تجربه می کنند ناکامی یا تنش است. این در حالی است که رضایت زناشویی یکی از فاکتورهای تعیین کننده و بسیار مهم در سلامت روان شما است و کسانی که رضایتمندی پایینی از ازدواج خود دارند؛ اغلب بیش از دیگران به مشکلات روانشناختی نظیر افسردگی و اضطراب دچار میشوند.
کدام زوج ها رضایت زناشویی دارند؟
وجود مشخصه های خاصی در ارتباط با همسر می تواند به ما نشان دهد که آیا هیجانات مثبت بر زندگی مشترک غلبه دارند یا خیر. رضایت زناشویی با این هیجانات ارتباط داشته به همین دلیل، در ادامه به 5 مشخصه اصلی اشاره شده است.
- دوشنبه ۲۷ شهریور ۰۲ ۱۲:۴۶
- ۲۲ بازديد
- ۰ نظر