حرص و طمع یکی از ویژگی های رفتاری افرادی است که به خواسته های خود قانع نیستند. و برای مال بیشتر حتی به دیگران آسیب نیز وارد میکنند. افرادی که برای دریافت خواسته های بیشتر رفتارهایی مانند تقلب، آسیب به دیگران و … انجام میدهند؛ افراد حریص شناخته میشوند. احتمالا در اطراف خود افرادی را میشناسید که برای رسیدن به وضعیت مالی بیشتر حتی از جان خودشان میگذرند و خود را به خطر میاندازند. اینکه خاصیت انسان ها تلاش برای پیشرفت است کاملا صحیح میباشد؛ اما به چه قیمتی؟ اینکه جان خود را به خطر بیاندازید و دیگران را از خود دور کنید ارزش دارد؟ در این مقاله راجع به حرص و طمع توضیحات داده ایم.
حرص و طمع چیست؟
به نظر شما آدم طمع کار کیست؟ افرادی که برای کسب دارایی بیشتر تلاش میکنند؟ یا افرادی که از دیگران برای ترقی خود کمک میکنند؟ آدمیزاد برای پیشرفت خود تمام تلاشش را میکند, اما گاهی اوقات انسان ها با آسیب به دیگران سعی دارند تا پیشرفت کنند. بنابراین منظور از حرص و طمع میل به چیزهای بیشتر چه مالی و چه غیر مالی است. به طور کلی روانشناسان به کشف طمع به عنوان یک انگیزه گرایشی پرداخته اند.
اما حرص و طمع ساختاری پیچیده دارد که در هر کشور از لحاظ فرهنگی متفاوت است. و ریشه تمامی قتل ها، سرقت ها، غارت ها، جنگ ها، جنایت ها و خشونت های خانوادگی در طمع است. حتی در روابط نیز افراد از حرص استفاده میکنند که در خانم ها بسیار بیشتر است. انتظارات در رابطه به قدری افزایش پیدا کرده است که عدم پاسخ به آنها باعث سرزنش و ناتوانی خود خواهد شد. در این مقاله سعی در توضیح نشانه ها و علت و راهکارهای جلوگیری از آن کرده ایم.
نشانه های حرص و طمع
افرادی که در زمینه های مختلف زندگی، با حرص و طمع پیش میروند؛ میل سیری ناپذیر به کسب چیزهای بیشتر دارند. افراد برای چیزهای ارزشمندی مانند کالا، پول، عشق، دوستان و … طمع میکنند. در این بخش مقاله راجع به نشانه های حرص و طمع توضیح داده ایم.
- یکشنبه ۱۹ شهریور ۰۲ ۰۰:۴۳
- ۱۹ بازديد
- ۰ نظر