قورت دادن چیزی توسط کودک در سنین پایین، امری دور از ذهن نیست. معمولا بچه ها در هر دوره ای دنیا را با یکی از حواس خود کشف می‌کنند. طبیعی است که والدین نگران فرزندان خود باشند و آنها را از آسیب دور نگه دارند.  اما به طور کلی این رفتار، عواقب زیادی برای کودک ایجاد خواهد کرد. اقدامات بعد از قورت دادن اشیا توسط کودک، بسیار مهم تر است. برخی والدین در این زمان به قدری دچار اضطراب می‌شوند؛ که فقط اوضاع را بدتر می‌کنند. حتی در مواردی عوارض این رفتار کودک تا مدتها باقی مانده و او را مستعد بیماری های مختلفی خواهد کرد.

قورت دادن چیزی توسط کودک

بچه ها معمولا به اجسام کوچک علاقه ی بیشتری دارند و البته قرار دادن آنها درون دهان نیز برایشان راحت تر خواهد بود. قورت دادن چیزی توسط کودک، قابل پیشگیری خواهد بود و والدین می‌توانند از بروز این رفتار جلوگیری کنند. گاهی اشیا اصلا نمی‌توانند وارد مری شوند و فقط در دهان گیر می‌کنند. در موارد دیگر یا راه نای را بسته و موجب خفگی می‌شوند و یا بلیعده شده و در قسمت یک سوم نهایی مری، میمانند. در چنین شرایطی احتمال ایجاد زخم معده وجود خواهد داشت.

اگر کودک چیزی را قورت داد؛ چه کنیم؟

این نکته را فراموش نکنید که کودک احتمالا هر چیزی را که در دسترس او باشد قورت خواهد داد یا به دهان خود خواهد برد. حتی خوراکی های مختلف نیز شاید برای کودک ایجاد دردسر کنند. در این قسمت به صورت جامع در مورد اقدامات لازم بعد از قورت دادن چیزی توسط کودک، توضیح خواهیم داد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.