اسکیزوافکتیو یکی از انواع اختلالات روان پریشی است که براساس طبقه بندی انجمن روان پزشکی آمریکا در دسته اختلالات طیف اسکیزوفرنیا قرار میگیرد. مبتلایان به اسکبزوافکتیو علائم روان پریشی نظیر هذیان و توهم را در کنار علائم خلقی نظیر افسردگی یا مانیا تجربه میکنند. این مسئله میتواند بسیاری از متخصصان را در تشخیص بیماری به اشتباه بیاندازد. با این حال مراجعه به مراکز روانشناسی معتبر و کمک گرفتن از متخصصین باتجربه کمک میکند که به بینش صحیحتری در مورد مشکل خود دست یابید و هرچه زودتر اقدامات درمانی مناسب را انجام دهید. عدم توجه به درمان موجب آسیب به خود و سایر اعضای خانواده خواهد شد.
اسکیزوافکتیو چیست؟
اختلال اسکیزوافکتیو یک اختلال روانی است که با احساسات بدون قاعده و فرایندهای تفکر غیر طبیعی تشخیص داده میشود. افرادی که به اسکبزوافکتیو مبتلا هستند، زمانی تشخیص داده میشوند که دارای اختلال خلق و اسکیزوفرنی باشد. این اختلال دو نوع دارد که شامل نوع دو قطبی و نوع افسردگی است. نوع دو قطبی با علائمی مانند شیدایی و نوع افسردگی با علائم افسردگی مشخص میشود.
اختلال اسکیزوافکتیو علائمی مانند توهم، هذیان، گفتار و تفکر بی نظم دارد. که توهم شنیداری متداول ترین نوع این علائم است. که شروع علائم نیز از ابتدای بزرگسالی آغاز میشود. از علل اسکیزوافکتیو میتوان به ساختار مغز، ژنتیک، مصرف مواد و عوامل استرس زا اشاره کرد.
علائم و نشانه های اسکیزوافکتیو چیست ؟
اسکیزوافکتیو یکی از انواع اختلالات روان پریشی یا همان سایکوتیک است که براساس طبقه بندی انجمن روانپزشکی آمریکا در دسته اختلالات طیف اسکیزوفرنیا قرار میگیرد. متخصصان برای تشخیص این مشکل وجود علائم زیر را در بیمار ضروری میدانند.
- چهارشنبه ۲۵ مرداد ۰۲ ۱۴:۳۰
- ۲۷ بازديد
- ۰ نظر