خيلي اوقات به راحتي ميتوان نشانه ها و علائم طلاق را پيدا و آنها را قبل از وخيمتر شدن از بين برد. خوب است بدانيد كه طلاق در اكثر موارد يك شبه اتفاق نميافتد بلكه اين تصميم به مرور زمان در ذهن زن يا مرد شكل گرفته و بال و پر پيدا ميكند. مسلما هيچ زن و مردي با اين ديد كه روزي جدا خواهيم شد، ازدواج نميكنند. هزينهها و تمام سختيهايي كه براي ازدواج تحمل شده را بدون دليل نميتوان از بين برد. ازدواج مانند خانهاي است كه نياز به نگهداري و تعمير دارد، پس قبل از اينكه سقف خانه پايين بيايد، بهتر است به دنبال منشا خرابي و راهي براي تعمير آن باشيم. در ادامه به برخي نشانه هاي جدايي و علائمي كه خبر از طلاق ميدهند، آوردهايم. ميتوانيد براي اطلاع از راههاي رفع و جلوگيري از طلاق كليك كنيد.
منبع : علائم طلاق و جدايي زني و شوهر
چرا بايد نشانه ها و علائم قبل از طلاق را بشناسيم؟
گاهي اوقات در جلسات مشاوره زن يا مرد از اين موضوع شكايت ميكند كه همسرشان ناگهاني تصميم به طلاق گرفته و اين موضوع فشار رواني زيادي را به آنها وارد كرده است. تصميم به طلاق معمولا يك شبه اتفاق نميافتد. در اكثر موارد موضوعات حل نشده در زندگي مشترك به مرور زمان افكار مربوط به جدايي را در يك يا هردو طرف ايجاد ميكنند؛ اما ممكن است به طور مستقيم در اين باره با همديگر حرف نزنند. در واقع بسياري از زن و شوهرها سالهاي سال در يك آرامش قبل از طوفان زندگي ميكنند، اما به يك باره با مشكلات بسيار اساسي مواجه ميشوند كه حل آنها ديگر كار آساني نيست.
در اين ميان نشانههاي غيركلامي مختلفي وجود دارند كه به شما نشان ميدهند همسرتان از مدتها قبل به طلاق يا جدايي فكر ميكند. آشنايي با اين نشانهها كمك ميكنند كه هرچه زودتر براي نجات زندگي مشترك خود اقدامات لازم را انجام بدهيد و يا از مطرح شدن تصميم به طلاق از جانب همسرتان شوكه نشويد. كساني كه اين نشانه ها را ميشناسند معمولا با آمادگي رواني بالاتري براي حل چالشهاي مرتبط با طلاق ظاهر ميشوند و بهتر ميتوانند تنشها را مديريت كنند.
علائم و نشانه هايي كه قبل از طلاق به شما هشدار مي دهند
بسياري از زنان و مردان اين سوال را از مشاورين ميپرسند كه از “كجا بفهمم همسرم به طلاق فكر ميكند يا خير” براي پاسخ به اين سوال در ادامه به مهمترين نشانه هاي رفتاري قبل از طلاق و جدايي كه در ميان اكثر زوجين ديده ميشوند، اشاره كردهايم.
1- عدم تمايل به حل و فصل موضوعات
آنهايي كه در زندگي زناشويي به اين نتيجه مي رسند كه طلاق تنها راه رفع مشكلات است، ديگر تمايل چنداني براي حل و فصل مسالمت آميز تعارضات موجود ندارند. در نتيجه ممكن است در برابر درخواست شما براي گفتگو از حرف زدن اجتناب كنند يا با پرخاش بسيار زياد از مسئله پيش آمده عبور نمايند. در واقع از نظر اين افراد ديگر حرف زدن فايدهاي ندارد و نوعي وقت تلف كردن محسوب مي شود!
2- علائم طلاق | افزايش تحريك پذيري و كاهش آستانه تحمل
كساني كه در فكر طلاق هستند معمولا مشغوليت ذهني زيادي دارند. همين مسئله باعث ميشود كه از نظر رواني تحريك پذيري بالايي پيدا كرده يا به عبارت ديگر آستانه تحملشان پايين بيايد. در نتيجه ممكن است در برابر كوچكترين تعارض در زندگي مشترك، واكنشهاي شديدي از خود نشان دهند و باعث رنجش شما و ساير اعضاي خانواده شوند.
3- نداشتن روابط جنسي رضايت بخش
كيفيت رابطه جنسي زوجين معمولا بازتابي از كيفيت زندگي مشترك آنها در طول روز است. زن و شوهرهايي كه از نظر عاطفي از يكديگر فاصله گرفتهاند وبه طلاق فكر ميكنند اغلب با مشكلاتي نظير بي ميلي جنسي و ناتواني در رسيدن به ارگاسم نيز رو به رو ميشوند كه اين موضوع به خصوص در زنان بيشتر ديده ميشود.
4- از علائم طلاق ، كم رنگ شدن صميميت
يكي از فاكتورهاي بسيار مهم براي موفقيت در ازدواج وجود صميميت عاطفي ميان زوجين است. زن و شوهرهايي كه با هم صميمي هستند ميتوانند ساعتهايي را به با هم بودن اختصاص دهند و در اين زمان به فعاليتهاي مشتركي بپردازند كه از آن لذت ميبرند. يكي از نشانههاي هشدار دهنده در مورد طلاق كم رنگ شدن صميميت است. براي مثال ممكن است به مرور متوجه شويد كه هيچ حرف مشتركي با همسرتان نداريد يا او ديگر تمايلي به اين ندارد كه زمانهاي مشتركي را با شما بگذراند.
5- زير پا گذاشتن تعهدات و خط قرمزها
در هر رابطه زناشويي خط قرمزها و تعهدهاي خاصي وجود دارد كه پيوند زوجين را مستحكم نگه ميدارد. يكي از نشانههاي قبل از طلاق در ميان مردان و زنان زير پا گذاشتن اين تعهدات است. چرا كه آنها زندگي فعلي را از دست رفته ميپندارند، در نتيجه ممكن است براي رفع نيازهاي عاطفي و جنسي خود به روابط فرازناشويي روي بياورند و دچار آسيبهايي نظير خيانت بشوند.
6- از علائم طلاق ، سرد بودن عواطف و عميق نبودن رابطه
يكي ديگر از علائم طلاق و جدايي زن و شوهر اين است كه ديگر شور و شوق چنداني نسبت به همسرشان ندارند. در واقع از نظر آنها مشكلات رابطه بيش از احساساتي است كه در آن جريان دارد. از همين رو سرد برخورد ميكنند و نميتوانند يك رابطه عميق، پويا و سازنده با همسرشان داشته باشند.
7- تلاش براي فرار از خانه!
بودن در محيط خانه معمولا تعارضات و چالشهاي موجود ميان زن و شوهرها را زنده ميكند. از همين رو آنهايي كه به فكر طلاق هستند معمولا نميتوانند محيط خانه را تحمل كنند و به بهانههاي مختلف از جمع خانوادگي فاصله ميگيرند. در اين شرايط به جاي پرخاش و بدرفتاري بايد به فكر يك راه حل اساسي باشيد. مراجعه به يك روانشناس متخصص در حيطه زوج درماني از جمله راههايي است كه به شما كمك ميكند تا بتوانيد اين اوضاع را بهتر مديريت نماييد.
نحوه صحيح مقابله با علائم و نشانه هاي قبل از طلاق
هركدام از علائم و نشانه هايي كه از طلاق و جدايي گفته شد مسلما نميتوانند به طور قطعي از تصميم به طلاق در همسرتان خبر بدهد؛ اما به طور قطع در مورد افكار مرتبط با آن به شما هشدار ميدهند. اگر با هريك از موارد مذكور روبهرو شديد، هرگز آنها را ناديده نگيريد و براي حل و فصل آن تلاش نماييد. پيشنهاد ميشود مقالههاي زير را بخوانيد.
مراجعه به جلسات زوج درماني و دريافت مشاوره خانواده و طلاق بسيار موثر است و در اين شرايط به كمك شما ميآيد تا از بروز مشكلات جديتر در آينده پيشگيري نمايد. در جلسات زوج درماني مشاور تعارضات موجود در رابطه را بررسي كرده و به هركدام از شما در مورد سبكهاي رفتاري غلط كه منجر به تشديد اوضاع شده، بازخورد ميدهد. همچنين با آموزش مهارتهايي نظير گفت و گوي موثر به هردويتان كمك ميكند تا بتوانيد تنشهاي پيش رو را پشت سر بگذاريد و به جز طلاق راه حلهاي ديگر را نيز بررسي كنيد.
براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره طلاق با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.
سوالات متداول
آيا علائم قبل از طلاق در همه كساني كه قصد جدايي دارند، ديده ميشود يا ممكن است برخي افراد به يكباره تصميم به جدايي بگيرند؟
در اكثر موارد آدمها به مرور زمان به فكر جدايي ميرسند، ولي ممكن است يك باره آن را مطرح كنند. در نتيجه علائم قبل از طلاق و جدايي در بيشتر زن و شوهر ها ديده ميشود. البته مواردي هم وجود دارد كه به خاطر يك موضوع خاص به طور تكانشي و بدون فكر قبلي تصميم به طلاق گرفته ميشود كه اين افراد در اغلب اوقات پس از گذشت يك مدت زمان خاص و فروكش كردن بحران از تصميم خود پشيمان ميشوند.
براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد
آخرين تحقيقات علمي روانشناسي
ورود به صفحه
سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد
تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل
سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539
جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري
شماره تماس با موبايل : 09397993559
منبع : علائم طلاق و جدايي زني و شوهر
- دوشنبه ۰۱ شهریور ۰۰ ۰۹:۰۵
- ۳۴ بازديد
- ۱ نظر
55 کاری که می توانید انجام دهید تا شوهر بهتری باشید
1-صادقانه در مورد احساسات خود صحبت کنید. وقتی همسرتان از شما می پرسد که روزتان را چگونه گذراندید، صادقانه در مورد چیز هایی که در طول روز باعث ناراحتی شما شدند، صحبت کنید. از گفتن این که روز خوبی را گذراندید اجتناب کنید. به او گوش دهید و جواب سوالاتش را بدهید.
2–سعی کنید کم تر حرف او را قطع کنید. این احتمال وجود دارد که شما بیشتر از آنچه که تصور می کنید این کار را انجام می دهید. یک تاکتیک خوب این است که اگر بین دو جمله اش کمی مکث کرد، پنج ثانیه صبر کنید و اگر چیزی نگفت می توانید صحبت کنید. درمان زود انزالی با 20 روش طبیعی
3–سعی نکنید همیشه مشکلاتش را حل کنید. وقتی همسر شما در مورد مشکلات محل کار یا خانواده ی خود صحبت می کند، سعی نکنید به او راه حل ارائه دهید. بر اساس نظر نانسی لی روانشناس مرکز بورلی هیلز ” از نظر روانشناسی، بهترین راه برای برقراری ارتباط با همسران تان این است که به درد و دل هایشان گوش دهید و سعی کنید احساساتشان را درک کنید. این نوع گوش دادن همدلانه باعث تقویت رابطه و احساس صمیمیت می شود. این بدان معنا نیست که حل مشکلات اصلا اهمیتی ندارد، فقط شما نیازی نیست سریع راه حل ارائه دهید. وقتی همسرتان مشکلی را مطرح کرد از او بپرسید که به دنبال راه حل می باشد یا خیر.”
4–چیزی که می دانید او از تمیز کردن آن متنفر است را خودتان تمیز کنید. زمانی که شما این کار را انجام می دهید او می فهمد که به او توجه می کنید.قبل از ازدواج چگونه بفهمیم ناباروریم؟
5–ظرف ها را وقتی نوبت تان نیست، بشویید. سعی کنید ایده ی ” برابری” در ازدواج را نادیده بگیرید.
6–به هیکل خود برسید. یکی از این روش ها جذاب ماندن است.