سبک های ارتباطی تاثیر زیادی بر روابط دارد. رابطه با دیگران همیشه دارای پیچیدگی های زیادی است که گاهی افراد را با مشکلاتی روبرو میکند. اما این موضوع نباید سبب فاصله گرفتن از دیگران شود. همه افراد تمایل دارند که در روابط خود بهتر عمل کنند؛ اما چگونگی آن را نمیدانند.
همچنین برطرف کردن بسیاری از مشکلات نیز به وسیله این سبک ها امکانپذیر است. در واقع افراد به دلیل اینکه اطلاعات کافی در این زمینه ندارند و یا از آنها استفاده نمیکنند؛ در روابط خود دچار مشکل میشوند. از طرف دیگر فراموش نکنید ک رابطه، نقش تاثیرگذار و پررنگ در دنیای امروزی دارد و بدن آن نمیتوان زندگی کرد. در این مقاله شما را با انواع سبک های ارتباطی آشنا خواهیم کرد.
منبع: سبک های ارتباطی | آشنایی با انواع سبک های ارتباطی
سبک های ارتباطی
داشتن رابطه ای موفق با دیگران و همچنین استفاده از سبک های ارتباطی، باعث موفقیت در جنبه های مختلف زندگی خواهد شد. انسان ذاتا موجودی اجتماعی است و باید با دیگران در زمینه های مختلف، ارتباط برقرار کند. همه افراد به طور ناخودآگاه و یا خودآگاه از یکی از انواع سبک ارتباطی استفاده میکنند. به طور کلی سبک های ارتباطی شامل چهارگروه منفعل، منفعل-پرخاشگر، پرخاشگر و قاطعانه، تقسیم میشوند. مسائل زیادی بر این رفتارها تاثیر دارند؛ اما میتوان آن را کنترل کرد و یا تغییر داد. ب
سبک های ارتباطی کدام اند؟
سبک های ارتباطی عموما الگوی خاصی دارند که با اطلاع از آنها میتوان تشخیص داد. بعد از مدتی نحوه رفتار، تبدیل به عادت شده و بر روابط ما تاثیر میگذارد. افراد میتوانند الگوهای مختلف را آموخته، آنها را تمرین و استفاده کنند. با اینکه تغییر عادت ها و یا حتی تغییر رفتار، کار ساده ای نیست. اما باید در راستای آن تلاش کرد. در این قسمت به توضیح سبک های مختلف خواهیم پرداخت.
- یکشنبه ۲۲ مرداد ۰۲ ۰۱:۴۴
- ۲۶ بازديد
- ۰ نظر