بیش فعالی نوجوان اختلالی شایع است که در تمامی رده های سنی با نشانه های متفاوت بروز مییابد. تا به امروز مطالعات زیادی در رابطه با این اختلال انجام شده و هنوز درمان قطعی وجود ندارد. اما با کنترل و کاهش نشانه ها میتوان از تشدید بیش فعالی نوجوان جلوگیری کرد. همچنین با آموزش، خودشناسی و ارتقای مهارت های فرد وضعیت نوجوان باثبات تر میگردد. در ادامه مقاله توضیحات کامل تری درباره نشانه ها، علل و درمان این اختلال ارائه کردهایم. شما نیز میتوانید برای دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.
منبع: بیش فعالی نوجوان | 7 علائم بیش فعالی نوجوان
بیش فعالی نوجوان چیست؟
نشانه های بیش فعالی نوجوان هنگام بلوغ افزایش مییابد. به دلیل تغییرات هورمونی در دوران بلوغ، تغییرات منفی در این اختلال ایجاد میشود. بهترین زمان برای درمان بیش فعالی، دوران کودکی است. زیرا بیش فعالی و بلوغ اگر همراه هم باشند، روند درمان را بسیار طاقت فرسا میکنند.
همانطور که در مقدمه مقاله اشاره کردیم، این اختلال از شایع ترین و قابل شناخت ترین اختلالات به شمار میروند و با نام لاتین ADHD شناسایی میشود. در درمان و تشخیص این اختلال هرگز نباید سهل انگاری کرد؛ زیرا زندگی نوجوان به شدت تحت تاثیر قرار میگیرد. برای تشخیص حتما باید از روانشناس کمک بگیرید و روند درمانی را به خوبی رعایت کنید.
علت بیش فعالی نوجوان
علت بیش فعالی نوجوانان سالیان سال مورد مطالعه بوده است. چند عامل اصلی در بروز این اختلال نقش پر رنگ دارد که در این بخش مقاله به علل آن پرداختهایم.
- یکشنبه ۲۵ تیر ۰۲ ۱۶:۴۱
- ۱۹ بازديد
- ۰ نظر