بی علاقگی به شغل باعث بروز بسیاری از مشکلات روانی و جسمانی برای افراد خواهد شد. ما برای بقا و ادامه زندگی نیاز به کار کردن و حضور در اجتماع داریم. حتی اگر نیاز مالی را در نظر نگیریم؛ شغل برای برخی، انگیزه ای برای ادامه دادن و تلاش کردن است. هر فردی با شغلی که دارد به جامعه خود خدمت کرده و نیازهای خود را نیز رفع میکند.
حال اگر افراد نسبت به شغل خود بی علاقه باشند؛ نه تنها شرایط را برای خود سخت میکنند؛ بلکه شاید به آن کسب و کار نیز آسیب بزنند. علاقه داشتن به کاری که مدت زمان زیادی را در طول روز صرف آن میکنیم؛ بسیار مهم است و بر فرد و جامعه تاثیر زیادی دارد.
منبع: بی علاقگی به شغل | علاقه نداشتن به کار
بی علاقگی به شغل
وقتی فردی صرفا به دلیل دلایل مالی یا حتی فشارهای خانواده وارد شغلی میشود؛ بعد از مدتی شاهد فرسودگی او خواهیم بود. طبیعی است که افراد در مواجهه با کاری که به آن علاقه ندارند؛ به درستی عمل نکنند. اما این موضوع در مدت زمان طولانی، نتایج بدی خواهد داشت. بهتر است قبل از انتخاب شغل و ورود به بازار کار به خوبی در مورد شغل مورد نظر و حتی علایق خودمان تحقیق کرده تا دچار بی علاقگی به شغل نشویم.
نشانه های بی علاقگی به شغل
با بروز برخی از نشانه ها در افراد میتوان متوجه بی علاقگی به شغل در آنها شد. هرچه افراد بیشتر، سعی در پنهان کردن این موضوع داشته باشند؛ احتمالا بیشتر مشخص خواهد شد که به کار خود علاقمند نیستند. برخی از علائم بی علاقگی به شغل شامل موارد زیر میشود.
⭕بی انگیزه بودن
⭕عدم ارتقای شغلی در مدت زمان طولانی
⭕عدم شرکت در فعالیت های گروهی در محیط کار
⭕بروز مشکلات با مدیر یا دیگر همکاران
⭕بی نظمی در کار
⭕اهمیت ندادن به اهداف سازمان
⭕نداشتن هدف
⭕ائتلاف وقت
دلایل بی علاقگی به شغل
بی علاقگی به شغل دلایل مختلفی دارد. برخی افراد در هر شغلی که وارد میشوند؛ حتی اگر علاقه کافی هم به آن داشته باشند؛ بازهم موفق نخواهند شد. در واقع دوام و حضور موثر در هر شغلی به عوامل زیادی بستگی دارد. اما بی علاقگی به شغل یک ویژگی مخرب محسوب شده که زندگی افراد را تحت تاثیر قرار خواهد داد. برخی از دلایل عدم علاقه به شغل را در این قسمت ذکر خواهیم کرد.
- یکشنبه ۱۸ تیر ۰۲ ۱۰:۱۰
- ۱۹ بازديد
- ۰ نظر