علت پای کوتاه نوزاد در نوزادی یا جنینی به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد. در زمان جنینی که تمام اعضا و بافت های بدن در حال شکلگیری هستند؛ با بروز کوچک ترین مشکلی در مادر، جنین نیز دچار مشکل خواهد و در آینده او تاثیر خواهد داشت. البته همیشه دلیل بروز مشکلات مادر نیست. بیماری های ژنتیکی و عوامل محیطی نیز در این مورد موثر هستند. اگر پای کودک در دوران جنینی به طور کامل رشد نکند؛ بعد از تولد نیز باعث تفاوت اندازه در پاها خواهد شد و با روش های دیگری قابل جبران است.

منبع: علت پای کوتاه نوزاد | کوتاهی یک پا در کودکان

کوتاهی یک پا در کودکان

در بیشتر موارد کوتاهی یک پا در کودکان، مادرزادی است و بعد از تولد  ایجاد نشده است. این تفاوت در دوران کودکی زیاد به چشم نمی‌خورد و در دوران بلوغ که استخوان های دراز مثل ساق پا و دست، درحال رشد کردن هستند؛ فاحش می‌شود. قطعا این مشکل جسمانی کودک را دچار مشکلاتی در آینده خواهد کرد.

عوارض پای کوتاه نوزاد یا کوتاهی یک پا در کودکان

با نابرابری اندازه پاها در نوزاد، او نه تنها در راه رفتن، بلکه در فعالیت های حرکتی دچار مشکلاتی خواهد شد. این مشکل گاهی در زمان تولد مشخص نمی‌شود؛ بلکه با بزرگ شدن کودک و زمانی که شروع به راه رفتن می‌کند؛ والدین متوجه پای کوتاه نوزاد می‌شوند. برخی از عوارضی که پای کوتاه برای فرد ایجاد می‌کند؛ شامل موارد زیر می‌شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.