ترک قرص خواب بدون مشورت با متخصص آسیبهای جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت. مصرف این داروها نباید به طور خودسر صورت بگیرد. به هر نحوی که دچار اعتیاد به داروهای خواب آور شدهاید؛ باید برای قطع داروها نظر متخصصان را جویا شوید. به کمک آنها داروها را قطع یا جایگزین نمایید. متخصصان روانشناسی با رویکرد درمان بدون دارو، کمک میکنند تا بتوانید علاوه بر تنظیم سیکل خواب، کیفیت خوابتان را نیز بالا ببرید. در ادامه به روشهای موثر در ترک قرص خواب پرداختهایم.
منبع: ترک قرص خواب | قطع ناگهانی و بهترین روش ترک قرص خواب
ترک قرص خواب
ترک قرص خواب تبدیل به یکی از دغدغه های افراد وابسته به این دارو، میشود. امروزه بسیاری از افراد به دلیل مشکلات روانی یا حتی شرایط اضطراب آور زندگی، مجبور به مصرف داروهای آرامبخش یا خواب آور هستند. یکی دیگر از دلایل مصرف این دارو زندگی در مناطق جغرافیایی است که تقریبا 6 ماه از سال، هوا تاریک نمیشود. افراد ساکن در این مناطق مجبور به مصرف قرص خواب هستند. بعد از مدتی مصرف این داروها تبدیل به عادت شده و تقریبا دیگر تاثیری بر بدن ندارد. این وابستگی روانی، افراد را مجبور به ادامه مصرف قرص خواب میکند.
علائم اعتیاد به مصرف قرص خواب
طبیعی است که با مصرف طولانی مدت قرص خواب به آن وابستگی زیادی پیدا کنید. مهم ترین علائم اعتیاد به مصرف قرص خواب، شامل موارد زیر میشود.
- شنبه ۲۷ خرداد ۰۲ ۲۱:۱۳
- ۲۳ بازديد
- ۰ نظر