بازی با نوزاد | 17 نوع بازی با نوزاد

مشاوره روانشناسي ذهن نو

بازی با نوزاد بسیار نقش مهمی در رشد او دارد. تکامل ذهنی، جسمی و شناختی نوزاد در بازی به وجود می‌آید. حتی کودک از طریق کنجکاوی و بازی، مهارت های اجتماعی و گفتاری خود را به کار می‌گیرد. برای بازی‌با نوزاد نیاز به اسباب بازی های خاص نیست. بهترین انتخاب برای بازی با نوزاد خود خانواده هستند. در بازی با نوزاد تعامل با شما برقرار می‌شود. که برای والد و فرزند سرگرم کننده است. بنابراین باید اهمیت زیادی به بازی های دوران نوزادی بدهید. رشد کودک به این بازی ها وابسته است. جهت آشنایی با انواع بازی‌ مناسب برای نوزاد از روانشناس کودک کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: بازی با نوزاد | 17 نوع بازی با نوزاد

 

بازی با نوزاد

همانطور که در مقدمه از اهمیت بالای بازی با نوزاد آشنا شده اید. آشنایی با انوع بازی ها در نوزادان از بدو تولد باعث رشد بهتر کودک می‌شود. با بازی های متفاوت کودک آموزش می‌بیند که چگونه باید از مهارت های حرکتی، جسمی، حسی و شناختی خود استفاده کند. حتی بازی ها به بهبود این مهارت ها کمک می‌کنند. این نکته را به خاطر بسپارید که هیچ زمانی برای بازی با نوزاد دیر نیست. هر زمان که کودک نیازمند بازی بود، مشتاقانه با او ارتباط برقرار کنید. بازی های زیادی نیز برای برقراری ارتباط با نوزادان وجود دارد که در این مقاله راجع به تمام آنها توضیح داده ایم.

اهمیت بازی با نوزاد

 

بازی با نوزاد به دلیل رشد و کسب مهارت های مختلف، از اهمیت بالایی برخوردار است. بازی با‌نوزاد به قدری حائز اهمیت است که در ادامه توضیح داده ایم.

▪ در بازی با نوزاد، کودک یاد می‌گیرد که راجع به دنیای اطراف خود ارتباط برقرار کند.

▪ بازی با نوزاد به تکامل مغز او کمک می‌کند. مخصوصا اگر از بازی های هوشی برای نوزادان استفاده می‌کنید. حتی بازی با‌نوزاد روند تکامل عمومی بدن نوزاد را تقویت می‌کند. در نهایت روند یادگیری او بهتر می‌شود.

▪ صحبت در نوزادان با بازی بهبود می‌شود. صحب با نوزاد نیز نوعی بازی است که او را به سمت صحبت مشتاق می‌کند.

▪ بازی با نوزاد به والد و کودک کمک می‌کند. تا به شناخت بیشتری نسبت به یکدیگر برسند. زمانی که مشغول بازی با کودک می‌شوید، به شما اعتماد می‌کند و وابستگی به تدریج پیش می‌آید. در واقع بازی ها باعث تقویت پیوند بین والد و فرزند می‌شود.

▪ در بازی با نوزاد به راحتی متوجه شخصیت و خلق نوزاد خواهید شد. که فرزندتان شخصیت خشن دارد یا آرام.

بازی با نوزاد از چه سنی اهمیت دارد؟

 

بازی با نوزاد از ابتدای تولد حائز اهمیت است. برای تقویت هوش، مهارت ها و حس های نوزاد باید از بدو تولد بازی را آغاز کنید. بازی صرفا نیازمند اسباب بازی نیست. گاه با رفتارهای خود نیز می‌توانید با کودک ارتباط برقرار کنید.

بازی با نوزاد 3 ماهه نیز در جهت دریافت اشیاء و اسباب بازی است. کودکان در این دوره سنی معمولا جذب صدا و بوهای مختلف می‌شوند. اما بازی با‌نوزاد در هر ماهی که باشد دیر نیست. برای تقویت هوش کودک حتما با او بازی کنید. در بخش انواع بازی با نوزاد، بازی نوزادان را بر اساس سن دسته بندی کرده ایمانواع بازی با نوزاد در سنین مختلف

 

بازی با نوزاد در رده های سنی متفاوت فرق دارد. به همین دلیل والدین باید به گروه سنی فرزندشان توجه نمایند. نوزاد در هر هفته و در هر ماه دچار تغییرات زیادی می شود. این تغییرات نحوه برقراری ارتباط با او را متفاوت می‌کند. بنابراین شما در هر ماه بازی های متفاوتی خواهید داشت. در ادامه بازی های مناسب را برای هر ماه به تفکیک آورده ایم.

بازی با‌نوزاد از بدو تولد

نوزادان در بدو تولد محیط اطراف خود را مشاهده می‌کنند. اما هنوز بینایی کاملی ندارند و فقط فاصله 20 -25 سانتی متری را مشاهده می‌کنند. در این زمان جهت تقویت چشم و شناسایی صداها باید بازی با نوزاد صورت بگیرد که در ادامه انواع بازی با‌نوزاد در این سنین را توضیح داده ایم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.