شکست خوردن در زندگی و عدم موفقیت برای همه تلخ است. اگر از آن دسته افرادی باشید که با هر شکست خود را بازنده می‌دانند، موفقیت برایتان سخت خواهد شد. همه افراد حداقل یکبار با شکست مواجهه شده اند. اما درجا نزدند و با تلاش، آغاز دوباره داشته اند. عده ای نیز با کوچکترین خطا خود را می‌بازند. زندگی بالا و پایین های فراوانی دارد. اگر قرار باشد که با هر شکست بازنده باشیم، زندگی برایمان سخت و طاقت فرسا می‌شود.برای کاهش شکست ها باید دلایل آن را شناسایی کنید و برای کاهش آن تلاش کنید. بنابراین باید با هر شکست درس جدید را بگیریم در آینده از تجربیات خود بهترین استفاده را ببریم. برای جلوگیری از شکست های پی در پی حتما از روانشناس کمک بگیرید.

منبع: شکست خوردن در زندگی | عوامل شکست در زندگی

شکست خوردن در زندگی

شکست خوردن در زندگی را همه ما حداقل برای یک بار امتحان کرده‌ایم. اما درس گرفتن از این شکست ها برای همه قابل توجیه نیست. این موضوع را به خاطر داشته باشید که موفقیت و شکست برادر یکدیگرند. اگر از شکست درس عبرت بگیرید و هنگام تلاش بعدی از تجربیات خود استفاده کنید، حتما موفق خواهید شد.

پشتکار و عدم توجه به صحبت های دیگران نیز یکی از راه های کسب موفقیت است. دلایل زیادی نیز وجود دارد که باعث شکست خوردن در زندگی می‌شود. این دلایل شامل عدم مسئولیت پذیری، عدم پشتکار، نادیده گرفتن تجربیات گذشته، عدم نظم و انضباط، حواس پرت، عدم باور به خود، عزت نفس کم و اعتقاد به قسمت و اقبال می‌شود. در این مقاله سعی کرده ایم هر چیزی که مربوط به شکست خوردن در زندگی می‌شود را توضیح بدهیم. همراه ما باشید تا برای رهایی از شکست های پی در پی راهکارهای ارائه شده را انجام دهید.

دلایل شکست خوردن در زندگی

همه افراد به دلیلی تعدادی از رفتارها با شکست مواجهه می‌شوند. شکست خوردن در زندگی نیز دلایل مخصوص به خود را دارد که در این بخش از مقاله توضیح داده ایم.

❌ عدم پشتکار | شکست خوردن در زندگی

یکی از دلایل اصلی شکست خوردن در زندگی، نبودِ پشتکار است. علت شکست افراد عدم پشتکار و رهایی مسیر موفقیت است. همه آدم‌ها به راحتی کاری را آغاز می‌کنند. اما به پایان رساندن، کار هر کسی نیست. و بسیاری از افراد اگر با کوچکترین مشکل روبرو شوند، دست از کار می‌کشند. به همین دلیل است که می‌گوییم عدم پشتکار عامل شکست خوردن در زندگی است.

❌ اهمیت به حرف های دیگران

یکی از عاملان شکست خوردن در زندگی، اهمیت به حرف های دیگران است. کسانی که به حرف های دیگران اهمیت می‌دهند معمولا زندگی خوبی را پیش رو ندارند. دائم از حرف دیگران اطاعت می‌کنند، حتی اگر نارضایتی خودشان دخیل باشد.

❌ عدم استفاده از اشتباهات گذشته

همه انسان ها با کمک روانشناس و مشاورین متخصص باید از اشتباهات خود درس بگیرند. اگر از اشتباهات خود درس نگیرید، به مرور زمان این اشتباهات باعث شکست خوردن در زندگی می‌شود.

❌ توجیه | شکست خوردن در زندگی

توجیه یکی از عوامل شکست خوردن در زندگی است. کسانی که از تجربیات تلخ گذشته درس نمی‌گیرند به مرور زمان با شکست مواجه می‌شوند. در صورتی که شکست های خود را توجیه کنند و درس عبرت نگیرند بازهم با خطا مواجه می‌شوند. پس با خود صادق باشید و برای کمک به خودتان هم که شده واقعیت شکست خوردن در زندگی تان را بپذیرید.

❌ عدم نظم و ترتیب

برنامه ریزی کاری و روزانه یکی از روش های مقابله با شکست خوردن در زندگی است. زمانی که کنترل و مدیریت بر برنامه خود را نداشته باشید، و نظم در رفتارها و برنامه های شما مشاهده نشود، دائم با شکست خوردن در زندگی مواجه می‌شوید.

❌ کاهش عزت نفس | شکست خوردن در زندگی

اگر فردی از عزت نفس بالایی برخوردار باشد، اشتباهات خود را می‌پذیرد و از آنها درس می‌گیرد. کار را رها نمی‌کند و برای موفقیت می‌جنگد. اما افراد با عزت نفس پایین اگر با مشکلات و مسائل روبرو شوند دیگر توانایی تلاش و شروع دوباره ندارند.

❌اعتقاد به قسمت و اقبال

زمانی که افراد به بخت، قسمت و اقبال اعتقاد داشته باشند، یعنی مسئولیت کارهای خود را بر عهده نمی‌گیرند. در این صورت خودشان را به دست سرنوشت می‌سپارند و اعتقاد دارند هر چیزی که پیش آید حق آنها خواهد بود. مسئولیت رفتارهای خود را بپذیرید و شکست خوردن در زندگی را گردن بخت و اقبال نندازید.

❌ حواس پرتی | شکست خوردن در زندگی

بسیاری از افراد به دلیل حواس پرتی با شکست خوردن در زندگی مواجهه می‌شوند. اگر تمام زمان خود را صرف فضای مجازی و کارهای بیهوده کنید، اهداف خود را به فراموشی خواهید سپرد. بنابراین حواس پرتی مانع موفقیت افراد می‌شود.

❌ عدم باور به خود

زمانی که به خود باور نداشته باشید، حتما با شکست در زندگی روبرو خواهید شد. کسانی که به درجه ایمان به خود نرسیده باشند معمولا شکست های زیادی را تجربه خواهند کرد. موفقیت نیازمند خود باوری است.

❌ عدم مسئولیت پذیری

یکی از عوامل اصلی شکست خوردن در زندگی، عدم مسئولیت پذیری است. زمانی که مسئولیت کارهای خود را بر عهده نگیرید، موفقیت معنایی نخواهد داشت. بین مسئولیت پذیری و موفقیت رابطه مستقیمی وجود دارد که باید جدی گرفته شود.

❌احساس عدم لیاقت | شکست خوردن در زندگی

یکی از دلایل شکست خوردن در زندگی، احساس عدم لیاقت است. زمانی که باورها و اعتقادات شما این جمله باشد “حتما لیاقت و توانایی این کار را ندارم”. هرگز موفق نخواهید شد. خود را از اعماق وجود قبول داشته باشید.

راه های غلبه بر شکست خوردن در زندگی

شکست خوردن در زندگی اگر به صورت دائمی باشد، باعث آزار روحی و روانی می‌شود. همه افراد در زندگی نیز تجربه یک بار شکست را دارند. اما این شکست ها اگر دلیل مشخصی برایش پیدا نشود و مورد درمان قرار نگیرد، باعث آسیب های پی در پی می‌شود. برای رهایی از این شکست های مداوم باید از روانشناس و متخصص کمک گرفت. اما در ادامه راهکارهای مقابله را نیز توضیح داده ایم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.