دیر خوابیدن | عوارض شب بیداری چیست؟

مشاوره روانشناسي ذهن نو

دیر خوابیدن عوارض بسیار خطرناکی دارد. اکثر کسانی که شب زنده دار هستند عوارض این رفتار به مرور نمایان می‌شود. و سلامت بدنی افراد را تحت فشار قرار می‌دهد. ریتم شبانه روزی باید به شیوه ای باشد که روزانه 8 ساعت خواب داشته باشید. خواب شب برای بدن بسیار مهم است. تقریبا تمامی هورمون ها در شب ترشح می‌شوند و اگر دیر بخوابید، این هورمون ها ترشح نخواهند شد. به طور کل شب بیداری عوارض خطرناکی دارد. این عوارض شامل اختلال در یادگیری، افسردگی، اضطراب، ناتوانی جنسی، تاثیرات مخرب بر پوست، مشکلات اجتماعی و سیستم ایمنی ضعیف است. برای تنظیم ریتم خواب حتما از روانشناس کمک بگیرید.

دیر خوابیدن

دیر خوابیدن یکی از بزرگ‌ترین اشتباهاتی است که افراد مرتکب می‌شوند. تعویض خواب شب و روز باعث برهم خوردگی تمام برنامه‌های فرد می‌شود. جالب است بدانید که داخل بدن در طول روز و شب اتفاقاتی می‌افتد که با یکدیگر متفاوت است. این تفاوت ها برای بدن بسیار مهم است. به همین دلیل اگر شروع به دیر خوابیدن کنید، با عوارضی خطرناک روبرو خواهید شد.

بر اساس تحقیقات انجام شده، تغییر در الگوی خواب باعث تغییر 30 پروتئین در بدن می‌شود. این تغییرات باعث بروز عوارضی در بدن می‌شود. مثلا یکی از عوارض دیر خوابیدن، کاهش هورمون گلوکاگون است. این هورمون میزان قند خون و دیابت بدن را تنظیم می‌کند.

 

تفاوت خواب روز و شب

بزرگترین اشتباه انسان ها این است که خواب روز و شب را باهم یکسان می‌بینند. به همین دلیل دیر خوابیدن در شب برای برخی افراد اهمیتی ندارد. و خواب خود را به صبح منتقل می‌کنند. اما فعل و انفعالاتی که در بدن هنگام خواب شب رخ می‌دهد، با خواب روز جبران نمی‌شود. معمولا هورمون های رشد، شادی و سیستم ایمنی قوی شب هنگام ترشح می‌شود. به همین دلیل با دیر خوابیدن از ترشح هورمون های مفید بدن جلوگیری می‌کنید.

عوارض دیر خوابیدن

زمانی که تصمیم به شب بیداری می‌گیرید. باید از عوارض آن نیز آگاه باشید. به طور میانگین همه افراد باید 8 ساعت در شبانه روز به خواب بروند. اما میزان این خواب در بدن های مختلف با یکدیگر متفاوت است. اما در همه افراد دیر خوابیدن همراه با عوارضی است که در ادامه توضیح داده ایم.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.